MOSKVA

1345

Moskva danas predstavlja megapolis koji je u isto vreme politički, kulturni, naučni, privredni, trgovački i turistički centar. Moskva je grad moderne kulture koji je uspeo da sačuva svoje drevno nasleđe u jedinstvenim kupolama brojnih crkava i zdanjima Kremlja. Crveni trg, Ulica Arbat, Hram Hrista spasitelja, brojni spomenici, muzeji i galerije, Univerzitet Lomonosov, Boljšoj teatar, metro, samo su neke od znamenitosti kojima Moskva obiluje.

Sankt Peterburg, najseverniji milionski grad na svetu leži na obali Baltika, na močvarnom tlu delte Neve. Carski grad sa brojnim palatama i muzejima, poznat je i po vrsnim umetnicima sa baletske, operske i pozorišne scene. Danas je najznačajnija luka Rusije, poznata i kao „Venecija severa“, zbog brojnih kanala i 42 ostrva. Predstavlja destinaciju koja fascinira arhitekturom i duhom carske Rusije i jedan je od najromantičnijih gradova na svetu.

Rusija sa svojih 17.098.242 km2 predstavlja najprostranija državu sveta. Sa ukupnim brojem od 138.082.178 stanovnika i svojim prirodnim i kulturnim vrednostima, privlači sve veći broj turista, a tradicijom u različitim aspektima umetnosti tokom prošlosti, a čak i danas ostavlja značajan uticaj na svetsku kulturu.

POGLEDAJTE PONUDE ZA DOČEK NOVE GODINE U MOSKVI I ST. PETERBURGU
MOSKVA – NOVA GODINA – POLAZAK 29. 12. – 5 NOĆENJA – AVION – VIVA TRAVEL
MOSKVA – NOVA GODINA – POLAZAK 31. 12. – 4 NOĆENJA – AVION – VIVA TRAVEL
MOSKVA I ST. PETERBURG – NOVA GODINA – POLAZAK 27. 12. – 7 NOĆENJA – AVION – VIVA TRAVEL
ST. PETERBURG I MOSKVA – NOVA GODINA – POLAZAK 29. 12. – 7 NOĆENJA – AVION – VIVA TRAVEL
MOSKVA – POLAZAK 29.12. – 5 NOĆENJA – AVION – FILIP TRAVEL
MOSKVA – NOVA GODINA – POLAZAK 30. 12. – 4 NOĆENJA – AVION – PUTNIK TRAVEL
MOSKVA – NOVA GODINA – POLAZAK 29. 12. – 5 NOĆENJA – AVION – KOMPAS TRAVEL
MOSKVA – NOVA GODINA – POLAZAK 31. 12. – 4 NOĆENJA – AVION – KOMPAS
MOSKVA I ST. PETERBURG – NOVA GODINA – POLAZAK 29. 12. – 7 NOĆENJA – AVION – KOMPAS TRAVEL
PODELI