KEFALONIJA

1742

Kefalonija je najveće ostrvo Jonskog mora, smešteno južno od Lefkade i Itake i severno od Zakintosa. Kefalonija je grčko ostrvo koje će vas, očarati već na prvi pogled. Obala je prepuna zaliva i rtova. Na Kefaloniji preovladavaju stenovite i šljunkovite plaže. Ono što je zagarantovano jeste providno, kristalno čisto more! Kefalonija je ostrvo čudesnih pejzaža, predivnih plaža, simpatičnih mesta, ljubaznih domaćina, ostrvo mira i spokoja, koje ce vas uvek iznova pozivati da ga posetite.

Lasi je jedno od najboljih mesta ukoliko želite da započnete obilazak ostrva. Nalazi se u blizini glavnog grada, tako da imate odličnu „povezanost“ sa ostatkom ostrva, a takođe je veće mesto u kom postoji sve što je potrebno turistima, kao i u glavnom gradu (prodavnice, banke, apoteke itd.).

Gradska plaža se nalazi u maloj uvali, a druge dve su zapravo najpoznatije plaže na Kefaloniji– Makris Jalos i Platos Jalos. Ovo su neke od najlepših plaža Kefalonije, pravi raj, kako za one koji žele na uređenim plazama da uživaju u suncu i kristalno čistom moru, tako i za ljubitelje različitih sportova na vodi.. Obe plaže su veoma prostrane, uređene po evropskim standardima, opremljene ležaljkama, tuševima, pesak je na svim plažama potpuno čist, kao i more.

 PROGRAMI PUTOVANJA I CENOVNICI
KEFALONIJA – POROS – 9 NOĆI – LETO ZA MLADE – PUZZLE GROUP
KEFALONIJA – LETO ZA MLADE – 9 NOĆI – BALKAN FUN
PODELI