Dragulj Jonskog arhipelaga sa pravom zaslužuje naziv Smaragdno ostrvo. Zbog svoje bogate istorije Krf obiluje spomenicima, od kojih je jedan od značajnijih spomenik stradanja srpskih vojnika u I svetskom ratu, na ostrvu Vido. Pored svedočanstva istorije ovo ostrvo svojim prelepim pejzažima, peščanim plažama i kristalno čistim morem obećava nezaboravan odmor. Svojim uskim kamenitim ulicama, punim restorana, kafića, taverni i diskoteka pružiće vam i neiscrpne mogućnosti zabave.

DASSIA

Nekada malo ribarsko selo sa sunčanim plažama, udaljeno od grada Krfa 12 km. Danas je jedno od omiljenih letovališta na ostrvu koje pruža mnoge mogućnosti zabave. Uživajte u tradicionalnoj grčkoj kuhinji u mnogim tavernama, lepoti dugih šljunkovitih plaža opasanih zelenilom, gostoljubivosti domaćina, disko klubovima i drugim mestima za zabavu i opuštanje, koji će sigurno zadovoljiti i one najizbirljivije.

IPSOS

Mesto u slikovitom zalivu udaljeno oko 14 km od grada Krfa, sa jednom od najlepših plaža, koja se prostire duž celog mesta, za svaku je preporuku kao mesto puno zabave, kako za mlade tako i za sve ostale generacije.

 

POGLEDAJTE CENOVNIKE ZA KRF
 KRF – CENOVNIK – 10 NOĆI – VIVA TRAVEL – POLAZAK IZ PANČEVA
 KRF – CENOVNIK – 9 NOĆI – HALO TOURS
 KRF – CENOVNIK – 10 NOĆI – FUDEKS
 KRF – CENOVNIK – 10 NOĆI – BELVI
 KRF – CENOVNIK – 10 NOĆI – ROBINSON
 KRF – CENOVNIK – 10 NOĆI – BANBUS
 KRF – CENOVNIK – 10 NOĆI – OKTOPOD
 KRF- CENOVNIK – 10 NOĆI – OMNITURS
 KRF – CENOVNIK – 10 NOĆI – AVION – MEDITERANEO
 KRF – CENOVNIK – PONTE – AVION
 KRF – CENOVNIK – 10 NOĆI – VIVA – AVION – BUS
USKRS NA KRFU – POLAZAK 4.4. – KOMPAS
KAVOS – 10 NOĆI – LETO ZA MLADE – PUZZLE GROUP
 KRF – CENOVNIK – 7 NOĆI – AUTOBUSKI PREVOZ – CHRISTIAN TOUR

 

PODELI