KRF

4935

Dragulj Jonskog arhipelaga sa pravom zaslužuje naziv Smaragdno ostrvo. Zbog svoje bogate istorije Krf obiluje spomenicima, od kojih je jedan od značajnijih spomenik stradanja srpskih vojnika u I svetskom ratu, na ostrvu Vido. Pored svedočanstva istorije ovo ostrvo svojim prelepim pejzažima, peščanim plažama i kristalno čistim morem obećava nezaboravan odmor. Svojim uskim kamenitim ulicama, punim restorana, kafića, taverni i diskoteka pružiće vam i neiscrpne mogućnosti zabave.

DASSIA

Nekada malo ribarsko selo sa sunčanim plažama, udaljeno od grada Krfa 12 km. Danas je jedno od omiljenih letovališta na ostrvu koje pruža mnoge mogućnosti zabave. Uživajte u tradicionalnoj grčkoj kuhinji u mnogim tavernama, lepoti dugih šljunkovitih plaža opasanih zelenilom, gostoljubivosti domaćina, disko klubovima i drugim mestima za zabavu i opuštanje, koji će sigurno zadovoljiti i one najizbirljivije.

IPSOS

Mesto u slikovitom zalivu udaljeno oko 14 km od grada Krfa, sa jednom od najlepših plaža, koja se prostire duž celog mesta, za svaku je preporuku kao mesto puno zabave, kako za mlade tako i za sve ostale generacije.

 

POGLEDAJTE CENOVNIKE ZA KRF
KRF – CENOVNIK – 10 NOĆI – AVION – BELVI
KRF – CENOVNIK – 10 I 15 NOĆI – ROBINSON
KRF – CENOVNIK – 10 NOĆI – OMNITURS
KRF – CENOVNIK – 10 NOĆI -AVION – POLAZAK OD 14.06. – MEDITERANEO
KRF – CENOVNIK – 10 NOĆI -AVION – POLAZAK OD 18.06. – MEDITERANEO
KRF – CENOVNIK – 10 NOĆI – AVION – VIVA
KRF – CENOVNIK – 10 NOĆI – BUS – VIVA
PODELI