MOTO GP – BRNO

948

Prošle sezone smo pored kiše gledali jednu od najuzbudljivijih trka u poslednjih nekoliko godina. Po mnogima jedna od najzanimljivijih staza u Moto GP, poznata po tome što sa najjeftinijih tribina dobijate najbolji pogled. Cela regija živi za ovo takmičenje i miris benzina u šumi pored Brna. Niske cene hrane i pića i noćenje u super gradiću sa jeftinim češkim pivom i odličnom hranom. Autobus iz Beograda i Novog Sada i uživanje u brzinama od preko 315km/h… Rossi, Marquez, Lorenco, Dany… Ili možda Dovi!? Šta još poželeti…

Program putovanja:

04.08.2017 (petak)Polazak iz Beograda u večernjim satima. Noćna vožnja preko Mađarske, Slovačke i Češke sa usputnim zadržavanjima zbog pauza i prelaska granica.

05.08.2017 (subota)Dolazak direktno na trkalište u Brnu u ranim prepodnevnim satima. Gledanje kvalifikacija u svim kategorijama i upoznavanje trkališta. Po završetku kvalifikacija, oko 16h, skup putnika kod autobusa i odlazak u hotel u mestu Mikulov, nekih 40min vožnje od trkališta. Smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje.

06.08.2017 (nedelja)Doručak. Posle doručka (u 8h) odlazak na trkalište Automotodrom Brno i gledanje trka (Moto3, Moto2 i Moto GP). Po završetku trke oko 16:30h sastanak kod autobusa i polazak za Beograd. Vožnja preko Slovačke i Mađarske. U ranim jutarnjim satima (ponedeljak) dolazak u Beograd. Kraj programa.

Grupni BUS polazak iz Beograda, 1 noćenje sa doručkom u Hotelu 3* i ulaznice za trening i trku (GOLD) već od ***199€***

***FIRST MINUTE CENA VAŽI DO 01.05.2017***

***od 01.05.2017 cene se uvećava za 20€

POSEBAN POPUST 10€ PO OSOBI ZA PUTNIKE KOJI UPLATE PAKETE ZA BRNO I SAN MARINO*

 

Cena paketa uključuje:

  • autobuski prevoz iz Beograda,
  • ulaznicu za zonu “General Admission GOLD (sektori BCDEFG)” za subotnje kvalifikacije i nedeljnu trku,
  • 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u Mikulovu,
  • organizaciju putovanja, pratioca grupe.

Cena paketa ne uključuje:

  • međunarodno zdravstveno osiguranje,
  • individualne troškove putnika.

PROGRAM U PDF-U

PODELI