Adresa: Vojvode Radomira Putnika 21,Pančevo; ULAZ IZ KARAĐORĐEVE

Telefoni: 013/335-144 i 013/21-000-11

Radno vreme: radnim danima od 10h do 18h; subotom od 10h do 13h

Turistička agencija SOLLE osnovana je 15. novembra 2006. godine, bavi se posredovanjem u prodaji turističkih aranžmana za Grčku, Bugarsku, Crnu Goru, Tursku, Italiju, Španiju, Egipat, Tunis… Od 11. februara 2010. poseduje Licencu za posredovanje u prodaji turističkih putovanja PTP 79/2010.

U saradnji smo sa svim velikim i malim tour-operatorima u Srbiji, i omogućavamo Vam da sa nama, između ostalog, proputujete carsku Rusiju, otkrijete tajne centralne Amerike i druge egzotične destinacije. Naše cene i kvalitet usluga uspevali su da zadovolje i najzahtevnije putnike. Uvek smo na raspolaganju da Vam obezbedimo avio-karte za sve destinacije i gradove, kao i da obezbedimo putno i zdravstveno osiguranje.

Stručno i ljubazno osoblje učiniće Vaš odmor još prijatnijim. Stalo nam je do Vašeg i našeg zadovoljstva – radimo tako da se sa zadovoljstvom možemo pohvaliti i Vi i mi!

KAD SVI ODMARAJU, MI RADIMO ZA VAS I ZBOG VAS!

Stojimo Vam na usluzi, da zajedno provedemo nezaboravne trenutke, da se vratite odmorni, nasmejani i zadovoljni. Čovek je stvoren da stvara, a “Solle” da ga odmara!

I zato… PUTUJTE S OSMEHOM! S poštovanjem,
Vaša agencija SOLLE