Acharavi Mare Hotel

Aharavi, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel je smešten na dugoj peščano-šljunkovitoj plaži u turističkom mestu Aharavi na severnoj obali ostrva. Glavni grad ostrva od hotela je udaljen 36 kilometara. Prijatni ambijent, puno zelenila ovom hotelskom kompleksu daje mogućnost da svojim gostima ponudi miran i opuštajući letnji odmor.

Plaža: Peščano-šljunkovita plaža je udaljena od hotela 20 metara. Plažu od hotela deli ulica. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela se nalazi: 24h otvorena recepcija, dva otvorena bazena za odrasle i decu,  ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži (besplatni za goste hotela),  menjačnica, mini prodavnica, mini kub za decu sa igralištem,  wellnes centar (masaže, pedikir i manikir, kozmetičar – sve usluge wellnes centra nisu uključeni u cenu aranžmana i dodatno se doplaćuju), teretana, animacija za decu i odrasle, stoni tenis, bilijar (dodatno se doplaćuje), TV sala, soba za opuštanje, mini biblioteka, parking. Bežični pristup internetu dostupan je u celom objektu i ne naplaćuje se. Gostima su dostupni peškiri za bazen i plažu. Hotel organizuje zabavno muzičke večeri nekoliko puta tokom nedelje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Sobe: U sklopu hotela se nalazi nekoliko tipova soba. Standardne sobe mogu ugostiti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe i svaka soba u svom sastavu ima: klima uređaj, LCD TV, kupatilo (tuš), Wi-Fi internet, sef, mini frižider, fen za kosu. Standardne sobe mogu imati pogled na baštu, delimično na more ili na more. Porodične sobe mogu ugostiit dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete (treći i četvrti kreveti su ili kreveti na sprat ili sofe). Porodične sobe imaju pogled na baštu.

Usluga: All inclusive: doruča (švedski sto od 07:00h do 11:00h), ručak (švedski sto 12:30h do 14:30h), popodnevna užina (čaj, kafa, kolači, biskviti, mini sendviči od 16:00h do 17:00h), večera (švedski sto od 19:00h do21:30h). Doručak, ručak i večera se poslužuju u pansionskom restoranu „Island“. Tokom obroka je uključeno: pivo na točenje, vino na čašu, bezalkoholna pića, voda, čaj i filter kafa. Pored lokalnih alkoholnih i bezakloholnih pića gostima hotela su dostupni i (viski, džin, vodka i tekila). Gostima su na raspolaganju i sledeći barovi: Lobi bar „Metaxa“ (u period od 17:00h do 01:00h), bar pored bazena „Square“ (u periodu od 10:00h do 23:30h), bar pored bazena i na plaži „Sunset lounge“ (u periodu od 10:00h do 23:00h). U sklopu hotelskog kompleksa se nalazi i a la carte restoran „Kohyli“ koji se dodatno doplaćuje.

Kontakt: www.acharavimare.com
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama