Admiral Hotel

Zlatni Pjasci, Bugarska

Opis destinacije

Zlatni pjasci (u prevodu sa bugarskog jezika – „zlatni pesak“) je jedno od najstarijih i najvećih letovališta i letnjih odmarališta u Bugarskoj. Nalazi se neposredno, na samo 17 km severno og grada Varne, a blizu istoimenog nacionalnog parka prirode – „Zlatni pjasci“. Zbog čega se ovo mesto zove baš „zlatni pesak“ je potpuno jasno – čim se ugledaju prvi prizori prelepih plaža jasno je da je zlatni pesak kojim su posute „kumovao“ i „krstio“ ovo mesto. Dužina obale u ovom delu crnomorskog primorja je 3.5 km, široka je i ravna, a ne nekim mestima je široka i 100m.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Admiral je istinski dragulj, nalazi se u centru mesta Zlatni Pjasci, na oko 50m od plaže. Hotel je otvoren tokom cele godine, odlikuje se jedinstvenom arhitekturom i ekskluzivnim enterijerom i širokom ponudom usluga, sadržaja i zabave predstavlja savršeno je mesto za odmor, zabavu i poslovne sastanke.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, a la carte restoran, lobby bar, menjačnicu, konferencijsku salu sa pratećom opremom, Wi-Fi internet, hemijsko čišćenje, perionicu rublja, parking (do popune mesta, uz doplatu), wellness centar (saunu, parno kupatilo, relaks sobu, fitness), salon lepote, medicinski blok, unutrašnji i spoljašnji bazen sa odeljkom za decu.

Sobe:
Hotel poseduje 278 kompletno opremljenih i komfornih soba, apartmana i suitova. Sve sobe, suitovi i apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, mini-bar, klimu, sef, Wi-Fi internet, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, balkon. Sobe mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj, kao i pogled na park ili na more. 

Usluga:
Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto).

Kontakt:
www.admiral-hotel.eu 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama