Agionissi Resort

Amuljani, Atos

Opis destinacije

Izuzetno opremljene marine, golf tereni, idealni uslovi za jedrenje, uz kazina i raskošne noćne programe, dodatak su na uživanje gostiju Halkidikija koji čuva svoj neponovljivi kolorit već mnogo vekova. Do Halkidikija se stiže u varijanti organizovanog ili sopstvenog prevoza uz napomenu da je ovo najbliže more turistima iz Srbije. Kasandra je raj na zemlji. Naselja na ovom prstu su sačuvala ekološku nit pa se ova zona, s pravom, smatra jednom od najboljih za odmor u Grčkoj. Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Agionissi Resort se smestio na oko 2 kilometra od tradicionalnog sela Amouliani, glavnog mesta istoimenog ostrva. Hotel se sastoji od bungalova, u kojima su smeštajne jedinice, sa pogledom na uređene zelene površine, more ili manastire Atosa. Do ostrva se dolazi brodićem iz male luke Tripiti, nekoliko kilometara od Uranopolisa.

Plaža:
Na svega 50 m od hotela je Porto Agio, mala peščana plaža sa suncobranima i ležaljkama (uz doplatu), dok se na oko 400m udaljenosti nalazi jedna od najlepših plaža na ostrvu - Golden beach. Peškiri za plažu se mogu iznajmiti uz doplatu.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju 24h recepcija, bazen sa odeljkom za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena, mini market sa suvenirnicom, dečije igralište, sala sa video igrama, bar, bar pored bazena, glavni restoran, zabavni program u vidu koktel večerima, degustaciji vina, škola kuvanja, zabave pored bazena, teniski i teren za mini fudbal, WIFI internet na javnim delovima hotela besplatno, parking.

Sobe:
Hotel broji 69 soba. Sve sobe sadrže kupatilo sa tušem ili kadom, klima uređaj, SAT TV, mini bar i sef (uz doplatu), Wi-fi u sobi uz doplatu, telefon, radio. Bebi krevetac je gostima na raspolaganju (obavezna najava prilikom rezervacije).

Standard soba pogled more površine oko 20 m².  Jednostavno uređene u grčkom stilu, a sa očaravajućim pogledom na more. Sastoje se od dva standardna kreveta ili jednog bračnog ležaja. Maksimalan kapacitet ove sobe je dve osobe.

Porodična soba pogled bašta površine su oko 25 m² i mogu da prime maksimum dve osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Sastoje se od jedne prostorije, imaju dva stanardna kreveta i sofu, predviđene za treću i četrvtu osobu.

Usluga: 
Usluga u hotelu je polupansion. Obroci doručak i večera se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.paphotels.gr/home-agionissi
 
Napomena: Agionissi Resort se nalazi na prelepom ostrvu Ammouliani koje je idealno za miran odmor. 
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama