Alexandra Elegance Hotel

, Tasos

Opis destinacije

Tasos je najsevernije i našoj zemlji najbliže ostrvo Egejskog mora. Za 40ak minuta vožnje trajektom iz mesta Keramoti na kontinentalnom delu Grčke stiže se u Limenas, glavni grad i najveću luku ostrva. Dužina obale Tasosa je oko 100km i gotovo da je pravilnog kružnog oblika. Uz čitavu obalu ostrva prolazi odličan asfaltni put kojim je lako i prijatno obići ga. Tasos je jedno od najzelenijih grčkih ostrva, netaknute prirode. Centralni deo ostva je planinski, sa najvišim vrhom Ipsarionom na 1204m, prekriven šumom četinara. Slatke vode ima u izobilju, postoje brojni izvori pitke vode, jezero i nekoliko vodopada. Pored izuzetnih prirodnih lepota ovo ostrvo ima i veliki kulturno-istorijski značaj. Brojni manastiri i arheološka nalazišta među kojima je i odlično očuvan antički amfiteatar, svedoče o slavnoj prošlosti ovog ostrva. Većina predmeta pronađenih u arheološkim iskopavanjima na Tasosu i dalje se čuvaju u lokalnom arheološkom muzeju. Na ostrvu postoji preko četrdeset plaža, šljunkovitih, stenovitih i peščanih, sa različitim bojama i kvalitetom peska. Veliki broj plaža nosi plavu zastavicu za čistoću mora i infrastrukturu. Naročitu atrakciju predstavlja mermerna regija, sa svoje tri plaže, pokrivene snežno belim mermernim peskom i kamenčićima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Novoizgrađeni luksuzni butik hotel prostire se na površini od 10ha, između mesta Pefkari i Potos na jugu ostrva, na samoj obali sa pogledom na Svetu Goru. Na samo nekoliko minuta hoda od živopisnih ostrvskih mesta Potos i Pefkari, ovo je prvi hotel u Grčkoj osmišljen tako da pruža sve što je potrebno porodicama sa tinejdžerima da provedu kvalitetno vreme na okupu na jednom od najlepših grčkih ostrva.

Plaža:
Hotelska plaža je uređena, šljunkovito-peskovita i nagrađena plavom zastavom sa besplatnim ležaljkama i suncobranima na plaži.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, glavni restoran (dres kod), a la carte restoran (bezglutenski meni na zahtev), barovi, bazen, tobogan, besplatan WI-FI, parking, doktor, iznajmljivanje vozila, uređena hotelska plaža, peškiri za plažu, joga, pilates, teniski teren, stoni tenis, bilijar, sportovi na vodi (uz doplatu), veliki izbor sportskih aktivnosti u prirodi, besplatna upotreba spa centra u hotelu Alexandra Beach koji se nalazi u istom kompleksu.

Sobe:
Sve sobe sadrže kupatilo, fen, klima uređaj, sat tv, wi fi, radio, telefon, mini frižider, sef, balkon ili terasu.

Junior suite sa pogledom na more površine su 38m² i namenjene za boravak do 3 osobe. Sadrže spavaću i dnevnu sobu u jednom prostoru, francuski krevet i dodatni ležaj.


Junior suite sa privatnim bazenom i pogledom na vrt površine su 38m² i namenjene za boravak do 3 osobe. Sadrže spavaću i dnevnu sobu u jednom prostoru, prostrani balkon sa privatnim bazenom, a opremljene  su francuskim krevetom i dodatnim ležajem.

Junior suite sa privatnim bazenom i pogledom na more površine su 38m² i namenjene za boravak do 3 osobe. Sadrže spavaću i dnevnu sobu u jednom prostoru, prostrani balkon sa privatnim bazenom, a opremljene  su  francuskim krevetom i dodatnim ležajem.

Front suite sa privatnim bazenom i pogledom na more površine su 42m² i namenjene za boravak do 4 osobe. Sadrže spavaću i dnevnu sobu u jednom prostoru, prostrani balkon sa privatnim bazenom, a opremljene  su francuskim krevetom i sofom.

Usluga:
Osnovna usluga je noćenje sa doručkom a po želji putnika moguća je doplata za polupansion (25eur po osobi po danu) ili all inclusive (60eur po osobi po danu). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.alexandraelegance.gr

Napomena:
Prvi hotel u Grčkoj prilagođen potrebama porodica sa tinejdžerima u pogledu cena ali i zbog bogatih sadržaja koje pruža kako bi svojim klijentima omogućio da provedu kvalitetno vreme na okupu na jednom od najlepših grčkih ostrva. Hotel je podjednako atraktivan i za parove.
Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju. 
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama