Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u mirnijem delu letovališta Kan Pastilja, na 8 kilometara od grada Palme i 4 km od aerodroma. Hotel je vrlo skromno opremljen.

Plaža: Velika i dobro uređena plaža se nalazi na 500 m od hotela.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, pansionski restoran, bazen na otvorenom sa ograđenim delom za decu, internet kafe, teniski teren (uz doplatu), rent-a-car usluga, animacija za decu.

Sobe: 
Hotel poseduje 189 soba i sve su opremljene sa: SAT TV, klima uredjajem, kupatilom, telefonom, sefom (uz doplatu), balkonom. Maksimalni kapacitet u standardnoj sobi: 2 odrasle i 1 dete ili 3 odrasle osobe (kreveti: dva standardna + pomoćni).

Usluga: Polupansion, doručal i večera po principu švedskog stola-samoposluživanje.

Kontakt: www.amrcollection.com
1. dan BEOGRAD - MAJORKA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije BIG BLUE minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Majorku (2 sata i 30 minuta). Na letu, putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Transfer do hotela. Smeštaj u izabranom hotelu. Noćenje.

2. do 7/10/11. dan MAJORKA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/11/12. dan MAJORKA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Beograd. Na letu, putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama