Amara Family Resort

Side, Turska

Opis destinacije

Zahvaljujući mirnoj atmosferi, lepim peščanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side predstavlja idealnu destinaciju za porodična putovanja. Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, ovaj grad predstavlja jedno od značajnih letovališta na južnom Mediteranu Turske. Side, što na grčkom znači nar, vekovima je bio prepoznatljiv kao jedan od važnijih trgovinskih centara na Mediteranu, gde su se mešale umetnosti iz doba Aleksandra Velikog, Rimskog carstva i Stare Grčke. Zahvaljujući tome, grad je međunarodno priznat sa svojim spomenicima kulture, kao jednim od najvažnijih punktova Male Azije. Glavni turistički delovi grada gotovo su podeljeni. Zapad je u znaku luksuza i modernog doba, sa hotelima visoke kategorizacije i prelepim peščanim plažama, dok je istočni, među lokalnim stanovništvom poznat kao ’drevni Side’, više šljunkovit, ali u poređenju sa zapadom, mirniji. Takođe, svemu tome doprinosi i činjenica da se upravo na istočnim obalama nalaze ostaci istorije grada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Titreyengöl, na oko 5km od centra Sidea, 5km od Manavgatam, od centra Antalije udaljen je 80km a od aerodroma Antalija 70km.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1989. godine a poslednji put je renoviran 2019/20, zauzima površinu od 40.000m². U sklopu hotela se nalazi nekoliko bazena, Spa centar, a la carte restorani i nekoliko barova.   

Za decu tu su dečiji klub (4-12 godina), mini disco i igralište.

Plaža
Hotel je udaljen oko 150m od svoje peščano–šljunkovite plaže. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira se dodatno ne naplaćuje.

Smeštaj
Sve standardne sobe imaju klimu, SAT TV, sef, mini bar (bezalkoholna pića), telefon, fen, balkon ili francuski balkon, tuš ili kadu.
Standardne sobe imaju francuski ležaj ili dva dva odvojena kreveta i površinu od 24m².
Porodične sobe imaju dve odvojene sobe u jednoj je francuski ležaj a u drugoj dve sofe i zauzimaju od 34m².

Plaća se: telefon, sef, internet i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera  (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima), užina na plaži i bazenu, sladoled, kolači, palačinke, večera, ponoćna supa.

Hotel raspolaže i sa dva à la carte restorana (riblji i italijanskii restoran, besplatni jednom u toku boravka, neophodna je rezervacija unapred) i  nekoliko barova.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i ostalo van koncepta. Posle 23h sva pića se plaćaju.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Rent-a-car, servis za pranje veša, tržni centar, faks.

Sport i zabava
Bazen sa togobanima, relax bazen, dva dečija bazena, zatvoreni bazen, odbojka na plaži, teniski teren, uživo muzika (odredjenim danima), aerobic, pikado, boćanje, stoni tenis, vaterpolo, Wi-Fi internet u lobiju hotela.

Plaća se: svi sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena kao i oprema i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, fitness centar.

Plaća se: masaže , tretmani nege lica i tela, piling i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama