Amsterdam

Amsterdam, Holandija

već od 699€

Opis destinacije

Amsterdam je grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova. Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture. Jedan od osnovnih razloga zašto milioni turista posete Amsterdam u toku godine su zlatna imena holadnskih slikara zastupljenih u bogatim kolekcijama amsterdamskih muzeja. U Amsterdamu ćete nesumnjivo pronaci sve što trazite! Holandija je zemlja lala, klompi, sira, piva, vetrenjača, dijamanata, dvoraca, zemlje tolerancije i perfekcije koja se mora videti i doživeti.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
AMSTERDAM 
Polazak: 14. april 2023. Povratak: 17. april 2023. 4 dana / 3 noćenja, avionom

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)
HotelUslugaCena aranžmana po
osobi u dvokrevetnoj sobi
Doplata za
jednokrevetnu sobu
Hotel XO BLUE SQUARE 3*Noćenje sa
doručkom
699€200€

Jedinstvena cena obuhvata: prevoz redovnom linijom avio kompanije KLM na relaciji Beograd Amsterdam-Beograd, ručni prtljag (1 torba do 8kg, dimenzija 40x20x55cm) kao i jedna torba predatog  prtljaga do 23kg, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u standardnim dvokrevetnim  sobama u hotelu kategorije 3* na bazi noćenja sa doručkom, panoramsko razgledanje Amsterdama,  usluge vodiča na srpskom jeziku na destinaciji, troškovi organizovanja putovanja, boravišna taksa, avio 
takse u trenutku pravljenja putovanja od 85,50 evra. Iznos avio-taksi je podložan promeni a konačan iznos  se utvrđuje prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja, boravišna  taksa. 

Jedinstvena cena ne obuhvata: pratioca grupe, fakultativni izleti i posete/ulaznice/brodić (obavezna  prijava za izlet Velika I Mala Holandska tura prilikom pravljenja rezervacije I plaćanje u Beogradu pre  polaska), međunarodno putno osiguranje sa COVID prokrićem, lični troškovi. 

FAKULTATIVNI IZLETI: 
Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise  od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Fakultativni izleti su  organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom  izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Detalji izleta se nalaze u program putovanja. Minimum za  realizaciju izleta je 12 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izlet je moguće realizovati po  korigovanoj ceni. Prijava i uplata fakultativnih izleta Velika I Mala Holandska tura se vrši prilikom  rezervacije aranžmana I plaća se pre polaska a za ostale izlete navedene u programu se vrši na licu mesta,  u evrima u efektivi. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u  organizaciji lokalnih partnera. U cenu izleta vožnja kanalima nije uključen prevoz od hotela do pristaništa  i nazad (prevoz se organizuje gradskim prevozom uz doplatu) 

Hotel XO BLUE SQUARE 3* ili sličan 
Lokacija: hotel se nalazi u zapadnom delu Amsterdama, u delu grada koji se zove Western Gardens, s  jedne strane okružen kanalom Erasmus. U blizini hotela se nalazi tramvajska stanica (linija br. 13),  odakle se lako stiže do centra grada i centralne stanice. U blizini hotela se nalazi tržni centar I market  kao I kafići. 
Hotelski sadržaj: raspolaže sa recepcijom, restoranom, barom, liftom I besplatnim Wi Fi internetom. Sobe: sobe su dvokrevetne I jednokrevetne. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, sef uz  doplatu, mini frižider i kafe aparat. 
Usluga: noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola (toplo/hladni obroci). 
Kontakt https://xohotels.com/hotel/xo-hotels-blue-square-amsterdam/?utm_source=GMBlisting BSQ&utm_medium=organic 
1.dan (14.04.2023.) BEOGRAD – AMSTERDAM Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" kod šaltera  agencije Big Blue Travel u 11:00 časova. Redovni let (let KL1906) za Amsterdam avio kompanijom KLM u  12:50 časova. Sletanje u Amsterdam u 15:25 časova. Po završetku aerodromskih formalnosti polazak na  četvoročasovno panoramsko razgledanje grada: Rembrantov trg, Kraljevska palata, Оpera, reka Amstel,  mostovi, Olimpijska četvrt, Muzejska četvrt, Cvetna pijaca, trg Vaterlo… Nakon obilaska smeštaj u hotel.  Slobodno vreme. Noćenje 

2.dan (15.04.2023.) AMSTERDAM Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja i obilaske.  Noćenje. 

3.dan (16.04.2023.) AMSTERDAM Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja i obilaske ili  odlazak na fakultativni izlet Mala Holandska tura (vetrenjače, klompe i sirevi) u trajanju od pet sati  (polazak iz hotela u 08.00h/ povratak u hotelu u 13.00h). Poseta živopisnog seoceta Zaanse Schans koji se  nalazi nedaleko od grada Zaandam – poznatog po vetrenjačama, radionicama za izradu tradicionalnih  holandskih klompi, sirevima i tipičnim holandskim drvenim kućicama. Nakon obilaska odlazak do  ribarskog gradića Volendam. Gradić se nalazi na obali jezera Markermeer, severno od Amsterdama,  poznat po ribljim speciljalitetima (cena izleta po osobi 89 €). Povratak u hotel. Noćenje. 

4.dan (17.04.2023.) AMSTERDAM – BEOGRAD Doručak. Napuštanje soba i odjavljivanje iz hotela.  Slobodno vreme za individualna razgledanja i obilaske ili odlazak na fakultativni izlet Velika holandska  tura sa obilaskom Haga, Ševeningena i Roterdama. Polazak iz hotela u 08.30h. Poseta grada Roterdama  koji je do 2004 godine bi najveća luka na svetu. Danas se s pravom može reći da je Roterdam ne samo  lučki grand nego i grad arhitekture. Obilazimo: Euromast toranj, Kubus kompleks (kompleks stanova u  vidu krivih kocki), Gradska kuća, trgovački deo grada... Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti.  Nakon obilaska odlazak do najvećeg letovališta Holandije – Ševeningena. Nastavak puta za Hag gde se  nalaze sedišta Strateške skupštine, Državnog saveta i Vrhovnog suda (sudnica Haškog tribunala) kao i tri  kraljevske palate. Pored toga što je poznat kao administrativni centar Holandije, grad će vas svakako 
oduševiti i svojom arhitekturom (cena izleta po osobi 115 €). Nastavak puta za aerodrom. Poletanje  aviona za Beograd u 20:35 časova (let KL1899). Sletanje u Beograd u 22:55 časova. Kraj programa 

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama