Amsterdam

Amsterdam, Holandija

već od 889€

Opis destinacije

Amsterdam je grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova. Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture. Jedan od osnovnih razloga zašto milioni turista posete Amsterdam u toku godine su zlatna imena holadnskih slikara zastupljenih u bogatim kolekcijama amsterdamskih muzeja. U Amsterdamu ćete nesumnjivo pronaci sve što trazite! Holandija je zemlja lala, klompi, sira, piva, vetrenjača, dijamanata, dvoraca, zemlje tolerancije i perfekcije koja se mora videti i doživeti.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
AMSTERDAM


CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)
HotelUslugaCena aranžmana po
osobi u dvokrevetnoj sobi
Doplata za
jednokrevetnu sobu
Hotel XO BLUE SQUARE 3*Noćenje sa
doručkom
889 €290€
Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem – raspoloživost i cena na upit!
Jednokrevene sobe NA UPIT !!

Jedinstvena cena obuhvata: prevoz redovnom linijom avio kompanije AIR SERBIA na relaciji Beograd Amsterdam-Beograd, ručni prtljag (1 torba do 8kg, dimenzija 40x20x55cm) kao i jedna torba predatog  prtljaga do 23kg, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u standardnim dvokrevetnim  sobama u hotelu kategorije 3* na bazi noćenja sa doručkom, panoramsko razgledanje Amsterdama,  usluge vodiča na srpskom jeziku na destinaciji (ne podrazumeva asistenciju 24h), troškovi organizovanja  putovanja, boravišna taksa, avio-takse u trenutku pravljenja putovanja od 108,36 evra (EUR 12.00-YR ne  podleže refuntaciji, ostale takse EUR 0.98-RF, EUR 20.40-RS, EUR 0.22-RS, EUR 4.48-LG, EUR 17.08-CJ, EUR 24.15-RN, EUR 29.05-VV). Iznos avio-taksi je podložan promeni a konačan iznos se utvrđuje prilikom  izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. 

Jedinstvena cena ne obuhvata: fakultativni izleti i posete/ulaznice/brodić (obavezna prijava za izlete  Velika I Mala Holandska tura kao i Kojkenhof prilikom pravljenja rezervacije), međunarodno putno  osiguranje sa COVID prokrićem, lični troškovi. 

FAKULTATIVNI IZLETI: 
Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i  zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Fakultativni izleti su  organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom  izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Detalji izleta se nalaze u programu putovanja. Minimum  za realizaciju izleta je 15 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izlet je moguće realizovati  po korigovanoj ceni. OBAVEZNA prijava fakultativnih izleta Velika I Mala Holandska tura, Kojkenhof prilikom rezervacije aranžmana a izleti se plaćaju na licu mesta, u evrima u efektivi. Fakultativni izleti  nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera. U  cenu izleta vožnja kanalima nije uključen prevoz od hotela do pristaništa i nazad (prevoz se organizuje  gradskim prevozom uz doplatu) 

Hotel XO BLUE SQUARE 3* ili sličan 
Lokacija: hotel se nalazi u zapadnom delu Amsterdama, u delu grada koji se zove Western Gardens, s  jedne strane okružen kanalom Erasmus. U blizini hotela se nalazi tramvajska stanica (linija br. 13),  odakle se lako stiže do centra grada i centralne stanice. U blizini hotela se nalazi tržni centar I market  kao I kafići. 
Hotelski sadržaj: raspolaže sa recepcijom, restoranom, barom, liftom I besplatnim Wi Fi internetom. Sobe: sobe su dvokrevetne I jednokrevetne. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, sef uz  doplatu, mini frižider i kafe aparat. 
Usluga: noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola (toplo/hladni obroci). 
Kontakt https://xohotels.com/hotel/xo-hotels-blue-square-amsterdam/?utm_source=GMBlisting BSQ&utm_medium=organic 
1.dan (29.04.2024.) BEOGRAD – AMSTERDAM 
Čekiranje putnika na aerodromu "Nikola Tesla" u 04:40  časova. Redovni let (let JU260) za Amsterdam avio kompanijom AIR SERBIA u 06:40 časova. Sletanje u  Amsterdam u 09:10 časova. Po završetku aerodromskih formalnosti polazak na četvoročasovno  panoramsko razgledanje grada: Rembrantov trg, Kraljevska palata, Оpera, reka Amstel, mostovi,  Olimpijska četvrt, Muzejska četvrt, Cvetna pijaca, trg Vaterlo… Nakon obilaska smeštaj u hotel (ulazak u  sobe od 16.00h). Slobodno vreme. Noćenje. 

2.dan (30.04.2024.) AMSTERDAM fakultativan izlet MALA HOLANDSKA TURA 
Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja i obilaske ili odlazak na fakultativni izlet Mala  Holandska tura (vetrenjače, klompe i sirevi) u trajanju od pet sati (polazak iz hotela u 08.00h/ povratak u  hotelu oko 13.00h). Poseta živopisnog seoceta Zaanse Schans koji se nalazi nedaleko od grada Zaandam  – poznatog po vetrenjačama, radionicama za izradu tradicionalnih holandskih klompi, sirevima i tipičnim  holandskim drvenim kućicama. Nakon obilaska odlazak do ribarskog gradića Volendam. Gradić se nalazi  na obali jezera Markermeer, severno od Amsterdama, poznat po ribljim speciljalitetima. Povratak u hotel.  Noćenje. (cena izleta po osobi 89€) 

3.dan (01.05.2024.) AMSTERDAM fakultativan izlet KOJKENHOF 
Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja i obilaske ili odlazak na fakultativni izlet  Kojkenhof u trajanju od 5 sati (polazak iz hotela u 08.00h/ povratak oko 13.00h). Kojkenhof je poznat kao Vrt Evrope i jedan je od najvećih svetskih cvetnih vrtova. Nalazi se u malom mestu Lisse. Pokriva 
površinu od 32 hektara i godišnje se u baštama posadi oko 7 miliona lukovica cveća, najviše lala ali i  ostalog cveća. Svake godine park poseti oko 800 hiljada posetilaca. Slobodno vreme. Povratak u  Amsterdam. Slobodno popodne. Noćenje 
(cena izleta po osobi 75€ - ne uključuje ulaznicu u iznosu od 23 eur po osobi koja se plaća na licu  mesta) 

4.dan (02.05.2023.) AMSTERDAM fakulativan izelt VELIKA HOLANDSKA TURA 
Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja i obilaske ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet  Velika holandska tura sa obilaskom Haga, Ševeningena i Roterdama. Polazak iz hotela u 08.30h. Poseta  grada Roterdama koji je do 2004 godine bi najveća luka na svetu. Danas se s pravom može reći da je  Roterdam ne samo lučki grand nego i grad arhitekture. Obilazimo: Euromast toranj, Kubus kompleks  (kompleks stanova u vidu krivih kocki), Gradska kuća, trgovački deo grada... Slobodno vreme za šetnju i  individualne aktivnosti. Nakon obilaska odlazak do najvećeg letovališta Holandije – Ševeningena.  Nastavak puta za Hag gde se nalaze sedišta Strateške skupštine, Državnog saveta i Vrhovnog suda (sudnica  Haškog tribunala) kao i tri kraljevske palate. Pored toga što je poznat kao administrativni centar Holandije,  grad će vas svakako oduševiti i svojom arhitekturom. Povratak u Amsterdam. Noćenje. 
(cena izleta po osobi 115 €). 

5.dan (03.05.2023.) AMSTERDAM - BEOGRAD 
Doručak. Napuštanje soba do 11.00h. Slobodno vreme do transfera za aerodrom. Poletanje aviona za  Beograd u 20:25 časova (let JU263). Sletanje u Beograd u 22:40 časova. Kraj programa. 
-Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke  Srbije, na dan uplate.  

- gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije  15 dana pre polaska na put.

- čekovima građana do 6 mesečnih rata.  

- platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina). 


BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.