Apartman Nikos Stuidio

Potokaki, Samos

Opis destinacije

Samos je obale Male Azije udaljen samo 1,6 km. Oduvek je bio na raskrsnici između istoka i zapada.Ipak, uz pomoć jake životne snage uspeo je da, tokom vekova, sačuva nezavisnost pa čak i da doživi maksimalan procvat. Moguće je da je baš zbog toga svetu podario toliko naučnika, umetnika i pesnika. Osim Pitagore, sa Samosa potiču i graditelji Herinog hrama Rek i Teodor, pesnik Arion, arhitekta Poliklet, veliki astronomi Aristarh i Aristil kao i filozofi Melisa i Epikur. Mitologija kazuje da je ostrvo i rodno mesto boginje Here, a budući da je ona boginja plodnosti i njeno ostrvo je veoma plodno. Prekriveno je nepreglednim vinogradima i stabljikama mastike od čijih se plodova spravlja širom sveta poznato grčko piće „Uzo“. Na ostrvu su do danas sačuvani ostatci Herinog hrama i najstariji tunel na svetu koji je u antičko doba služio kao prečica kroz brdo. Kao stvoreno je za romantične duše. Turistima daruje opojni miris mora uz mogućnost da raj za sebe i onog koga volite pronađete u brojnim bajkovitim uvalama. Uostalom, božanstvene plaže i usnule prirodne lepote ostrva Samos su najlepša pozivnica za uživanje na najvišem nivou.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Mesto: Potokaki, SAMOS, Grčka
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Noćenje
Usluga: Najam
Lokacija: nalazi se na samo 80m od šljunkovite plaže (prelazi se ulica) u oblasti Potokakija, na oko 2,5km od Pitagorija i 1km od aerodroma.
Hotelski sadržaj: recepcija, igralište za decu, otvoren bazen u dvorištu punom zelenila, teren za odbojku, snack bar. Kompleks se sastoji od dve zgrade gde su smeštena studija. Iznad plaže se nalazi snek bar gde se uz konzumiraciju alkoholnih i bezalkoholnih pića i laganih obroka u toku dana mogu besplatno dobiti ležaljke i suncobrani (ograničen broj).
Sobe: mini kuhinja opremljena osnovnim posudjem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, klima (uz doplatu), kupatilo, sef (uz doplatu), TV, Wi-Fi, balkon/terasa sa pogledom na more ili baštu može biti privatna ili zajednička, raspored smeštaja određuje recepcija.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama