Apartmani Prekmurska Ajda

Moravske teplice, Slovenija

Opis destinacije

Termalna banja Moravske Toplice nalazi se u srcu Prekmurja na samom severoistoku Slovenije na manje od 4 sata vožnje autoputom od Beograda. Jedinstvena crna termomineralna voda pogodna je za lečenje različitih reumatskih i kožnih obolenja, ali i poboljšava prokrvljenost i smanjuje napetost. Uživajte u savremenim hotelima i nizu očuvanih elemenata prekomurske arhitekture. Udaljenost od Beograda cca 540km.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
nalaze se u apartmanskom naselju kompleksa Terme 3000, u parku, u neposrednoj blizini bazenskih površina kao i hotela. Apartmani Prekmurksa Vas Ajda su ekološki novoizgrađene i moderno opremljene smeštajne jedinice otvorene 2018. godine. Prekrivene su slamom i trskom, napravljenje od drveta i sa puno svetlosti.

 Hotelska ponuda: 
 apartmani su svi na sprat, u prizemlju se nalazi dnevni boravak sa 2 kreveta širine 90cm + 1 pomoćni ležaj na razvlačenje širine 80cm, trpezarijski sto, mini čajna kuhinja opremljena sa pločom za pripremanje toplih napitaka, frižiderom, sudoperom. Na spratu se nalazi jedan francuski ležaj širine 140cm. Na tremu ispred kućice je garnitura za sedenje. Apartmani su veličine oko 35m2. Ima 22 apartmana. Parking je dostupan za sve goste. 


Sobe:
superior depadansa 3+1 : sve sobe imaju grejanje i klima uređaj, TV, sef,  internet, kupatilo,fen, bademantil. Krevetac je dostupan uz doplatu od 8 evra po noći i uz obaveznu najavu.

Ishrana:
polupansion, doručak/večera (samoposluživanje, izbor više jela). Obroci u hotelu Ajda 4*.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama