Aqua Paradise Hotel

Nesebar, Bugarska

Opis destinacije

Nesebar je jedno od najatraktivnijih letovališta u Bugarskoj. Nalazi se 35 km od Burgasa i 2 km od Sunčevog Brega. Sam grad se sastoji od starog i novog dela. Veličanstven stari grad predstavlja muzej u kojem se nalaze ostaci 40 crkava iz različitih perioda istorije. Novi deo grada prostire se na dve peskovite plaže od kojih ga jedna (dužine 8 km) spaja sa hotelskim kompleksom Sunčev breg. Nesebar je idealno mesto za sve one koji žele da provedu odmor u tradicionalnom Bugarskom gradu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Aqua Paradise Resort je hotelski kompleks sa multifunkcionalnom infrastrukturom, koji nudi širok spektar turističkih i poslovnih usluga, rekreacije i raznovrsnih atrakcija. Nalazi se 500m od plaže Ravda i oko 4km od grada Nesebra. Ogromna zelena površina, 3 hotelske zgrade, precizno zoniranje infrastrukture, njena kompletnost i savremena arhitektonska rešenja su preduslov za gotovo celogodišnju uslugu.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, dva tematska restorana, loby bar, snack bar, animaciju, dva tematska restorana, fitness, saune, kao i pristup jednom od najatraktivnijih vodenih parkova u Bugarskoj „Aquapark Nesebar“ koji se nalazi u neposrednoj blizini.

Sobe:
Hotel poseduje više tipova soba i apartmana. Sve sobe i apartmani su moderno opremljeni, standard sobe poseduju: francuski krevet ili dva singl kreveta i jedan pomoćn ležaj, superior soba I jednokrevetni apartmani poseduju: francuski krevet ili dva singl kreveta i jedan ili dva pomoćna ležajeva, family sobe poseduju: francuski krevet ili dva singl kreveta i jedan ili dva pomoćna ležajeva, TV, telefon, klimu, mini-bar, Wi-Fi internet, sef u sobi, kupatilo sa tušem, balkon. Sobe i apartmani mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj.

Usluga:
Usluga na bazi noćenja all inclusive (all inclusive - švedski sto).

Kontakt:
www.aquaparadiseresort.bg

1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama