Asteria Kemer Resort

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Çamyuva, na oko 7km od centra Kemera. Od centra Antalije je udaljen oko 50km dok je od aerodroma udaljen oko 65km.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1998. a poslednji put renoviran 2018. godine. Zauzima površinu od 55.103m2 i ima ukupno 349 smeštajnih jedinica. Gosti hotela mogu koristiti jedan a’ la carte restoran u toku boravka besplatno, uz prethodnu rezervaciju (italijanski, turski i riblji), 4 bara  i diskoteku.

Za najmlađe je tu igralište, mini disco,  mini club (4-12 god).

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju peščano – kamenitu plažu sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira se dodatno ne naplaćuje.

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj
Sve standardne sobe imaju balkon ili terasu, sef, telefon, TV,  mini bar (dopunjuje se dnevno), Wi-Fi, fen, klimu.

Standarnde sobe imaju površinu od 29 do 36m2 , family sobe imaju površinu od 56m2 i sastoje se iz dve sobe (u jednoj je francuski ležaj a u drugoj dva odvojena kreveta).

Plaća se: room servise, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ulta All Inclusive (doručak, kasni doručak, ručak,večera, ponoćna užina), samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima. U koncept uključene su i užine, sladoled, dečiji i dijetalni meni, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića kao i neka pića iz uvoza.

Plaća se: a’ la carte restorani, uvozna pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Fax, servis za pranje i sušenje veša, frizer, lekar, mini market.

Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa tri tobogana. Od ostalih aktivnosti tu su stoni fudbal, teniski teren, uživo muzika, dnevne i večernje animacije.

Plaća se: sportovi na vodi, časovi tenisa, osvetljenje terena i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, fitnes centar.

Plaća se: SPA, svi tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama