Barselona

Barselona, Španija

već od 699€

Opis destinacije

Iskoristite jedinstvenu priliku da posetite jedan od najlepših evropskih gradova, Barselonu. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat utkao Antoni Gaudi. Tu je nezaobilazni park Guelj, kasa Batljo, kasa Mila (La Pedrera) i najimpozantnija od svih, Sagrada Familia. Sa trga Katalunja zaputite se u čuvenu ulicu La Rambla na čijem kraju se nalazi statua Kolumba okrenuta ka pučini mora. Uživajte u brojnim restoranima, barovima i diskotekama i prepustite se čarima noćnog života ovog prelepog grada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Paket aranžman / avionski prevoz, aerodromske takse, transfer, smeštaj i obilasci
Termin putovanjaBroj noćiVreme letaHotelUkupna cena po osobi
Dan rada
29.04.- 02.05.24.
3JU 580 06:30 / 09:10
JU 583 20:40 / 23:10
Hotel 3*699€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- povratni avionski prevoz, kompanijom Air Serbia, na relaciji Beograd - Barselona - Beograd 
- aerodromske takse (na dan objave programa iznose 57.36 evra, podložne su promeni)
- smeštaj u Barseloni (3 noćenja sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u izabranom hotelu sa 3* u 1/1, 1/2 i 1/2+1 sobama.
- transfere na relacijama aerodrom - hotel - aerodrom u Barseloni prema programu
- panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku 
- troškove organizacije putovanja
- usluge licenciranog vodiča na destinaciji

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Međunarodno zdravstveno osiguranje 
- ulaznice i fakultativne izlete 
- individualne troškove putnika
- obaveznu gradsku komunalnu taksu za Barselonu (plaća se na licu mesta, na recepciji hotela) u iznosu od 4,48€ po osobi po noći

DOPLATA ZA 1/1 SOBU:  40% od cene aranžmana – na upit

POPUSTI:
- deca od 0 – 2 godine plaćaju 25 €, u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
- deca od 2 – 12 godina imaju popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5% (1/2+1 sobe su na upit )

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 12 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno. Prijava za izlete se vrši u agenciji, plaćanje je na destinaciji):
- Pešačko razgledanje grada - 35 € odrasli / 25 € deca
- Flamenko Tablao Cordobes - 55 € odrasli i deca
- Montserat - 75 € odrasli / 65 € deca, ulaznica za muzej se plaća na licu mesta (8 € - podložno promeni)
- Siudadela, Tibidabo i Pueblo Espanjol (špansko selo) - 80 € odrasli, 70 € deca (sa ulaznicom) 
- Girona i Figueras - 80 € odrasli, 70 € deca (sa ulaznicom za muzej) 
HOTEL PARK GUELL 3***, Barcelona - https://www.cataloniahotels.com/es/hotel/catalonia-park-guell?mb=1 
Hotel se nalazi 300m od metro linije, na oko 10 min. vožnje do centra Barselone. U blizini je istoriskog centra i na oko 600m od parka Guell Hotel sadrži restoran, bar, bazen, besplatan Wi-Fi. Svaka soba je sa klimom, LCD TV sa satelitskim programom, kupatilom( tuš/WC), fen, telefon, sef,  Wi-Fi – kontinentalni švedski sto.
1.dan BEOGRAD – BARSELONA – PANORAMSKO RAZGLEDANJE - PEŠAČKA TURA
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Direktan let za Barselonu sa kompanijom Air Serbia (vreme leta se nalazi u tabeli)... Odlazak na panoramski obilazak grada: katedrala Sagrada Familia, delo genijalnog arhitekte Antonija Gaudija, vožnja najdužom gradskom avenijom Diagonal, trg Espanja, Nacionalna palata, brdo Monžuik, odakle se pruža izvanredan pogled na grad, trg Katalonije odakle polazi jedan od najlepših bulevara u Barseloni - Paseo de Grasia u kome se nalazi čuvena Gaudijeva građevina La Pedrera i kasa Batljo, Porto Olimpiko, Barseloneta. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativne pešačke ture kroz istorijski centar grada: živopisni kvart el Born, Gotička četvrt sa Kraljevskim trgom, rimskim ostacima i katedralom Sv. Eulalije, zatim trg Sv. Jakov sa gradskom kućom, glavna ulica La Rambla, raskošna pijaca Bokerija i trg Katalonije. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

2.dan BARSELONA – GIRONA – FIGUERAS – BARSELONA
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - Girona i Figeras
uz obilazak muzeja Salvadora Dalija. Polazak za Gironu, grad koji se nalazi u blizini granice sa Francuskom. Poseban
šarm ovom gradu daju zidine koje su nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju iz rimskog perioda. Kule su pretvorene u vidikovac i sa njih se pruža predivan pogled na okolinu. Obilazak grada: šetnja starim gradskim jezgrom, obilazak jevrejske četvrti, gotske katedrale. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figerasa. Poseta muzeju Salvadora Dalija koji je jedinstven u svetu po svojoj neobičnoj postavci i fascinantnim eksponatima. Muzej je smešten u porodičnoj palati, a muzejsku postavku je postavio lično Dali. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan BARSELONA – MONTSERAT – FLAMENKO – BARSELONA
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – Montserat. Planina se nalazi na 1236 m, dok se čuveni manastir nalazi na visini od 700 m sa kojeg se pruža predivan pogled na Kataloniju. Muzej u sklopu manastira čuva izvanrednu zbirku dela Dalia, El Greka, Moneta. Ovaj manastir je ujedno i najveće katalonsko svetilište koje se smestilo u masivu koji katalonci nazivaju „nazubljene planine“. U benediktinskom manastiru nalazi se i poznati kip Crne Bogorodice koju je papa Lav XIII proglasio zaštitnicom Katalonije, a legenda kaže da manastir čuva i neprocenjivu relikviju, Sveti Gral. Povratak u Barselonu. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta na flamenko veče u. Flamenko šou Tarantos - fantastičan šou flamenko igrača i gitariste uz piće. Povratak u hotel. Noćenje.
4.dan BARSELONA – SIUDADELA – TIBIDABO – PUEBLO ESPANJOL – BARSELONA
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - Siudadela, Tibidabo i Pueblo Espanjol (špansko selo). Siudadela je park nastao u XIX veku kao jedina zelena površina u gradu. Danas, pored jezera, nekoliko muzeja i čuvene fontane koju je dizajnirao Antonio Gaudi, ovaj park je poznat i po zoološkom vrtu. Odlazak do vidikovca Tibidabo sa koga se pruža prelep pogled na Barselonu. Panoramski obilazak crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Nakon obilaska, odlazak u špansko selo Pueblo Espanjol koje je nastalo 30-ih godina XX veka kao deo projekta koji je trebalo da prikaže raznolikost arhitekture sela Španije. Povratak u hotel. Slobodno vreme do transfera. Transfer do aerodroma. Let za Beograd sa kompanijom Air Serbia (pogledati vreme leta u tabeli). Dolazak u Beograd.
(Kraj usluga)
- 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja

- 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BAZ KAMATE najkasnije do:
Za polaske od 01.04. do 01.06.2024……….…………....…….15.08.2024.
Za polaske od 01.06. do 01.10.2024……….…………....…….15.12.2024.
Za polaske od 01.10..do 01.02.2025…….……………....…….15.04.2025.

- platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

VT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.