Barut Sunwing Side Beach

Side, Turska

Opis destinacije

Zahvaljujući mirnoj atmosferi, lepim peščanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side predstavlja idealnu destinaciju za porodična putovanja. Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, ovaj grad predstavlja jedno od značajnih letovališta na južnom Mediteranu Turske. Side, što na grčkom znači nar, vekovima je bio prepoznatljiv kao jedan od važnijih trgovinskih centara na Mediteranu, gde su se mešale umetnosti iz doba Aleksandra Velikog, Rimskog carstva i Stare Grčke. Zahvaljujući tome, grad je međunarodno priznat sa svojim spomenicima kulture, kao jednim od najvažnijih punktova Male Azije. Glavni turistički delovi grada gotovo su podeljeni. Zapad je u znaku luksuza i modernog doba, sa hotelima visoke kategorizacije i prelepim peščanim plažama, dok je istočni, među lokalnim stanovništvom poznat kao ’drevni Side’, više šljunkovit, ali u poređenju sa zapadom, mirniji. Takođe, svemu tome doprinosi i činjenica da se upravo na istočnim obalama nalaze ostaci istorije grada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u Sideu, na oko 3km od centra mesta, oko 8km od mesta Manavgat. Od aerodroma Antalija je udaljen oko 60km.

Opšti podaci
Sunwing Side Beach pripada dobro poznatom lancu Barut hotela. Hotel je otvoren 2012. godine, a poslednji put renoviran 2019. Zauzima prostor od 46.000m², raspolaže sa 300 smeštajnih jedinica.

Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju 2 à la carte restorana: Fino terrace & Grill – mediteranska kuhinja  i Mehmet’s Kitchen – turska kuhinja, kao i barovi (Lime Bar&Show Bar, Sunset Lounge Bar, Sports Bar i Jos Bar).

Za decu tu su mini club (4-12 godina), otvoreni bazen, dečiji bioskop i igralište.

Plaža
Hotel ima 100m dugu peščanu plažu koja se nalazi na oko 600m udaljenosti od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 300 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju balkon ili terasu, TV, telefon, fen, sef, ketler za kafu i čaj, Wi-Fi. 

Suite garden view su oko 40m². Ima spavaću sobu sa 1 bračnim krevetom i 2 sofe, kao i opremljenu kuhinju.

Suite sea side su oko 40m². Ima spavaću sobu sa bračnim krevetom, dnevnu sobu u kojoj se nalaze 2 sofe i opremljenu kuhinju.

Grand suite garden view su oko 50m². Ima 2 spavaće sobe, dnevnu sobu u kojoj se nalaze 2 sofe i opremljenu kuhinju. Jedna spavaća soba ima bračni krevet, a u drugoj se nalazi 1 krevet na sprat ili 2 single ležaja.

Hrana i piće
Hotel pruža uslugu All inclusive – samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno doba dana, kafa i kolači, palačinke, waffles.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Lekar, frizer, market, servis za pranje i peglanje veša, fotograf, fax.

Sport i zabava
Kompleks bazena (1 otvoreni bazen za odrasle, bazen za decu i bebe, bazen sa toboganima i 1 zatvoreni bazen), dnevna animacija, aerobik, fitness centar, stoni tenis, tenis, odbojka.

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, oprema za tenis i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), spa, masaže.

Plaća se: spa, masaže i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama