Belconti Resort

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 30 km od aerodroma u Antaliji, 40 km od centra Antalije i 1 km od centra Beleka. Hotel je izgrađen 1997 god, a poslednji put renoviran 2017. god. Prostire se na 98.000 m².

Plaža: 
Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži. Bar, ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.

Sobe:
Hotel ima ukupno 596 soba i sastoji se od glavne zgrade i dela gde se nalaze ville. U glavnoj zgradi postoji 329 standardnih soba (max 2+2 osobe, 30 m²), 65 dvosobnih family soba (4+1 osoba, 50 m²) i 26 deluxe soba (max 2+1 osobe, 38 m²). U delu gde se nalaze ville postoji 164 club sobe (max 2+1 osoba, 30 m²) i 6 deluxe apartmana. Sve sobe imaju: SAT TV, centralnu klimu, sef (besplatno), telefon, fen za sušenje kose, bežični internet (besplatno), mini bar (besplatno), balkon ili terasu.

Hotelski sadržaji:
Glavni i 3 a’la carte (turski, italijanski i riblji - plaćaju se), 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 8 konferencijskih sala (od 30 -1500 ljudi), 5 barova (jedan radi 24 sata), wi-fi (pored bazena i na plaži), spa centar, dijetetski meni, 4 vodena tobogana, bar na plaži, 2 dečija kluba (mini klub od 4-11 god, junior klub od 12-16 god.), dečiji bazen, dečije igralište, 10 teniskih terena, fudbalski teren, odbojka na plaži, aerobic, mini golf, uživo muzika, animacioni program, tursko kupatilo, diskoteka, sauna, akvaaerobik, pikado, teretana, rent-a-car. Plaća se: video igre, bilijar, motorni sportovi na vodi, najam rekvizita za tenis i osvetljenje terena, usluge doktora i dadilje, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka: 
Švedski sto
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama