Belkon Hotel

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Udaljen je od oblasti Kadriye 3 km, od Beleka oko 7 km, aerodrom u Antaliji nalazi se na udaljenosti od oko 18 km a od centra Antalije na oko 20 km. Hotel Land of Legends je udaljen 1 km.

Opšti podaci
Hotel ima ukupno 182 smeštajne jedinice (160 standarnih soba i 22 family sobe). Tu su još i glavni restoran kao i Lobby i Pool bar .

Od ostalih sadržaja  u okviru hotela nalazi se bazen za decu i odralse kao i bazen sa 2 tobogana.

Plaža
Plaža je  udaljena 1800 m od hotela. Suncobrani i ležaljke su besplatni kao i besplatan organizovan transfer do plaže.

Smeštaj
Raspolaže sa 182 smeštajne jedinice od toga 160 standardnih soba i 22 family sobe.

Sve sobe sadrže klimu, sef, balkon, satelite TV, telefon, fen, kupatilo, muzičke kanale, frižider (mini bar).

Plaća se: sef, telefon.

Hrana i piće
Hotel nudi uslugu All inclusive, samoposluživanje (doručak, kasni doručak, ručak, užina, večera), Pool bar kao i Lobby bar, uključena su sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, voda.

Plaća se: Sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Lobby bar (pića nakon 23:00h), ceđeni sokovi.

Ostali sadržaji
Wi fi (dostupan je gostima samo u javnim prostorijama hotela) , doktor, telefon, sef, servis za pranje i peglanje veša, masaža, sportovi na vodi, market, prodavnica suvenira, butik.

Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i za decu i bazen sa dva tobogana, fitness centar, dnevne i večernje animacije, stoni tenis, za decu Mini club (4 – 12 godina) i igralište.

Plaća se: bilijar, sva pića u diskoteci, sportovi na vodi.

Spa & wellness
Sauna i tursko kupatilo.

Plaća se: masaža

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama