Blu Acqua Hotel

Agios Nikolaos, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće grčko ostrvo, peto po veličini u Mediteranu posle Sicilije, Sardinije, Korzike i Kipra. Nalazi se na raskrsnici između Evrope, Afrike i Azije. Zapljuskuju ga tri mora: Egejsko, Libijsko i Jonsko. Ostrvo je podeljeno u četiri regije. Regija Hanja se proteže na zapadu ostrva. Istoimeni grad je nekada bila glavni grad ostrva a danas je prelep turisitčki centar koga karakterišu uske ulice prepune taverni i prodavnica suvenira. Retimno se nalazi se u centralnom delu ostrva. Treći je po veličini grad na Kritu. Pošto se nalazi na pola puta od Hanje do Irakliona, venecijanski vladari su ga koristili kao odbrambenu stanicu za vreme nemira. Danas je moderan turistički centar s velikim brojem kvalitetnih hotela različitih kategorija i dobrim provodom. Iraklion je najveći grad i pokrajina na ostrvu sa oko 300 000 stanovnika. Četvrti je po veličini grad u Grčkoj, posle Atine, Soluna i Patre. Čuven je po Minosovim palatama Knosos i Festos. Glavnim trgom i ulicama grada prođe preko milion turista godišnje.Lasiti je na istoku ostrva. Regija je poznata po 10 000 vetrenjača, pećini Dikti u kojoj je po predanju rođen bog Zevs i palminoj šumi Vai. Glavni grad ove oblasti je Agios Nikolaos, a izgrađen je oko veštačkog jezera Vulismeni. Ovo je najmanja regija ostrva, ali čuvena po mitovima i legendama koji se za nju vezuju. Idealno je mesto za odmor

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj moderni hotel smestio se na odličnoj lokaciji nadomak gradića Agios Nikolaosa, a svega 20 metara od jedne od tri najpopularnije plaže istočnog Krita, Almiros plaže. Na 1 kilometar udaljenosti se nalazi živopisni gradić Agios Nikolaos koji pruža gostima razne sadržaje poput kafeterija, prodavnica, suvenirnica i butika, kao i mogućnost da uživaju u lokalnim specijalitetima tamošnjih taverni i opuste se uz čašu očaravajućeg kritskog vina.

Plaža:
Plaža Almiros, udaljena 20m od hotela, je duga peščana plaža sitnog peska i postepenog ulaska u more sa mnoštvom suncobrana i ležaljki (uz doplatu), kao i mogućnostima za rekreacijom u vidu sportova na vodi (uz doplatu na licu mesta).

Sadržaj hotela:
Od sadržaja ovaj hotelski kompleks nudi: 24h recepciju, mali spoljašnji bazen, suncobrane i ležaljke pored bazena (besplatno) odakle se pruža pogled na plavetnilo kritskog mora, "snek bar" pored bazena, wi-fi na javnim delovima hotela, bašte sa mnoštvo ukrasnog bilja i cveća koje čine da boravak u ovom hotelu bude veoma prijatan.

Sobe:
gostima su na raspolaganju sobe tipa: standard soba pogled bašta, standard soba pogled more, porodična soba pogled bašta kao i porodična soba pogled more. Standard sobe mogu da prime maksimum dve osobe, dok porodične sobe mogu da pruže smeštaj za maksimum četiri osobe. Sve sobe sadrže kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, wi-fi internet, individualni klima uređaj, mini frižider, ketler, balkon ili terasu.

Usluga:
Polupansion. Obroci se služe po principu: noćenje sa doručkom je švedski sto-samoposluživanje, dok se večera služi po principu "a la kart" (izbor više jela).

Kontakt: 
www.bluacquahotel.gr

Napomena: 
izuzetna lokacija nadomak popularnog Agios Nikolaosa, na plaži sitnog peska i kristalno bistrog kritskog mora stavlja ovaj hotel na listu hotela koje preporučujemo.
1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama