Bodrum Beach Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Gümbet, 750m od centra mesta, oko 1,5km od centra luke u Bodrumu i šetališta i 35km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2011.godine, a poslednji put renoviran tokom zime 2020. godine. Ima ukupno 92 sobe(18 standardnih soba, 29 large soba i 45 family soba) koje su raspoređene u okviru 12 trospratnih blokova (bez lifta) i zauzima površinu od 18 000m2. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, bazen za odrasle i decu, fitness centar i Spa centar. Ovaj hotel ima odličnu lokaciju jer se nalazi tačno između mesta Gümbet i centra Bodruma, tako da je zbog svoje lokacije preporuka onima koji vole da budu u centru dešavanja i na pešačkoj udaljenosti od prodavnica, centra mesta i šetališta. Može biti dobra preporuka za odmor mlađima ali i porodicama sa decom.

Za decu tu su dečiji bazen sa toboganima i mini club.

Plaža
Hotel nema svoju plažu, na 100m od hotela se nalazi gradks plaža koju gosti mogu da koriste. Peškiri za plažu se dobijaju besplatno.

Plaća se: upotreba suncobrana i ležaljki na plaži i promena peškira za plažu.

Smeštaj
Sve sobe imaju fen, sef, parket na podu, telefon, LCD TV sa satelitskim kanalima, split klimu, mini frižider (prazan), kupatilo sa tušem i balkon. U hotelu nema sobe sa pogledom na more, sve sobe imaju pogled na baštu.

Standardna soba ima površinu 17m2 , francuski krevet ili dva odvojena kreveta.

Large soba je po površini malo veća od standardne sobe, ima površinu 21m2 ,  ima francuski krevet i krevete na sprat.

Family soba ima površinu 40m2 , sastoji se od sobe gde se nalaze kreveti na sprat i sobe odvojene vratima u kojoj se nalazi francuski krevet.

Plaća se: sef, telefon. 

Hrana i piće
Hotel ima uslugu noćenje sa doručkom – samposluživanje u glavnom restoranu. U koncept usluge je uključen doručak u glavnom restoranu i čaj, kafe i biljni čajevi tokom trajanja doručka, 

Plaća se: sva pića, uvozna pića, energetska pića, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Menjačnica, doktor, servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, frizer.

Sport i zabava
Bazen za odrasle, bazen za decu sa toboganima, a od ostalih aktivnosti tu su pikado, stoni tenis, fitness centar. Wi-Fi internet u hotelu se plaća.
Spa & wellness
Gosti mogu uz doplatu da koriste saunu i tursko kupatilo.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama