Bodrum Park Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je najprestižnije elitno letovalište, na granici Sredozemnog i Egejskog mora, smešteno između Marmarisa i Kušadasija. Sam grad nalazi se na poluostrvu prečnika 60 km, broji oko 30.000 stanovnika i oko million turista godišnje. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15. veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Uz noćne klubove i diskoteke život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Yaliciftlik, oko 20 km od centra Bodruma i oko 40 km od aerodroma u Bodrumu.  Otvoren je 1998. godine, a poslednji put renoviran tokom zime 2019. godine. Hotel  zauzima površinu od 120.000m² i smešten je u prelepom prirodnom ambijentu.

Plaža:
Hotel ima sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela, dok se peškiri mogu dobiti uz depozit.

Sobe:
Hotel ukupno broji 288 soba i one su raspoređene u okviru glavne zgrade  i 27 dodatih objekata gde se nalaze klub sobe. Sve sobe poseduju satelitsku TV, mini bar (pun po dolasku, ne dopunjuje se), fen, balkon (francuski balkon u standardnim sobama u glavnoj zgradi) ili terasu i kupatilo sa tuš kabinom, telefon, sef (uz doplatu), room service (uz doplatu). Sobe koje su smeštene u glavnoj zgradi imaju centralnu klimu, dok sobe u bungalovima imaju split klimu.

Standardna soba u glavnoj zgradi ima  površinu 21m², francuski krevet ili dva odvojena kreveta. Sve  sobe imaju pogled na baštu, centralnu klimu i francuski balkon.

Club Standardna soba  ima površinu  18m², može francuski krevet ili dva odvojena kreveta. Sve imaju pogled na baštu ili planinu i malu terasu na ulasku, smeštene su u bungalovima.

Club Family soba ima dve odvojene prostorije vratima, jednu sa francuskim krevetom i drugu sa dva odvojena kreveta, a površine je 31m² i najveći je tip sobe. Sve imaju pogled na kopno i smeštene su u bungalovima.

Club large soba ima  površinu 25m²,  francuski krevet  i krevete na sprat, kao i malu terasu na ulasku, a smeštene su u bungalovima.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju:  glavni restoran, 3 bara, 3 a la carte restorana (turski – jednom tokom boravka besplatno, riblji i italijanski – uz doplatu), snack bar, 3 spoljašnja bazena, ležaljke i suncobrani kraj bazena, konferenkcijska sala (do 100 osoba), Wi-Fi u lobiju, 5 vodenih tobogana, zatvoreni bazen, salon lepote (uz doplatu), perionica veša i hemijsko čišćenje (uz doplatu), spa centar, blijar, masaža (uz doplatu), sauna, diskoteka, stoni tenis, časovi ronjenja (uz doplatu), mini fudbal, animacioni programi, teretana, pikado, sportovi na vodi (uz doplatu), tusko kupatilo (uz doplatu), dečiji bazen, dečije igralište, mini klub (4-11 godina).

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:

www.bodrumparkresort.com
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama