Cactus Beach Hotel

Stalida, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće grčko ostrvo, peto po veličini u Mediteranu posle Sicilije, Sardinije, Korzike i Kipra. Nalazi se na raskrsnici između Evrope, Afrike i Azije. Zapljuskuju ga tri mora: Egejsko, Libijsko i Jonsko. Ostrvo je podeljeno u četiri regije. Regija Hanja se proteže na zapadu ostrva. Istoimeni grad je nekada bila glavni grad ostrva a danas je prelep turisitčki centar koga karakterišu uske ulice prepune taverni i prodavnica suvenira. Retimno se nalazi se u centralnom delu ostrva. Treći je po veličini grad na Kritu. Pošto se nalazi na pola puta od Hanje do Irakliona, venecijanski vladari su ga koristili kao odbrambenu stanicu za vreme nemira. Danas je moderan turistički centar s velikim brojem kvalitetnih hotela različitih kategorija i dobrim provodom. Iraklion je najveći grad i pokrajina na ostrvu sa oko 300 000 stanovnika. Četvrti je po veličini grad u Grčkoj, posle Atine, Soluna i Patre. Čuven je po Minosovim palatama Knosos i Festos. Glavnim trgom i ulicama grada prođe preko milion turista godišnje.Lasiti je na istoku ostrva. Regija je poznata po 10 000 vetrenjača, pećini Dikti u kojoj je po predanju rođen bog Zevs i palminoj šumi Vai. Glavni grad ove oblasti je Agios Nikolaos, a izgrađen je oko veštačkog jezera Vulismeni. Ovo je najmanja regija ostrva, ali čuvena po mitovima i legendama koji se za nju vezuju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u letovalištu Stalida, na svega nekoliko koraka od peščane plaže, finog, sitnog peska sa postepenim ulaskom u more. Na pešačkoj distanci od hotela je centralna zona mesta sa kafićima, restoranima, suvenirnicama i prodavnicama. Hotel se sastoji od nekoliko objekata koji zajedno sa mnoštvo cveća, ukrasnog bilja i zelenila čini jednu izuzetno prijatnu celinu. Letovalište Hesonisos je udaljeno 5 kilometara od hotela, a aerodrom Heraklion 30 kilometara.

Plaža:
Hotel se nalazi preko puta peščane plaže letovališta Stalida. Peščana plaža sitnog peska, postepenog ulaska u more raspolaže velikim brojem suncobrana i ležaljki (uz doplatu na licu mesta). Na plaži se nalazi i plažni bar koji pripada hotelu, a potpuno je renoviran 2019. godine.

Sadržaj hotela:
recepcija, glavni restoran, grčka taverna pored mora, italijanski restoran, bar pored glavnog restorana, moderan bar na plaži, potpuno renoviran 2019. godine, peškiri za plažu (uz depozit), wi-fi internet (osnovni besplatno dok je "top speed" protok internet uz doplatu na licu mesta), teretana i Spa centar u obližnjem sestrinskom hotelu Cactus Royal (uz doplatu na licu mesta), dnevna i večernja animacija šest puta nedeljno: odbojka, aerobik u bazenu, igre, karaoke, plesni šou, veče komedije, zabave na plaži, novootvoreni mini vodeni park sa dva vodena tobogana i piratskim brodom, mini klub za decu uzrasta od 3-12 godina, animacije za decu.

Sobe:
U svom sastavu ima 172 sobe. Gosti se opredeljuju između standardnih, porodičnih soba i soba tipa junior suite (suite se sastoje iz dve spavaće sobe). Standardne sobe primaju dve odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe, dok porodične sobe mogu primiti dvoje odraslih i dvoje dece ili tri odrasle osobe kao i junior suite sobe koje su istog kapaciteta kao porodične. U svom sastavu sve sobe sadrže: kupatilo (tuš ili kada), klima uređaj, SatTv, radio, mini frižider, fen za kosu, sef (uz doplatu), telefon, balkon ili terasu.

Usluga:
“All inclusive”, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

"Polupansion", obroci doručak i večera se služe po principu svedskog stola, samoposluživanje. U toku večere uključeni su u cenu: sokovi, točeno pivo i domaće vino, voda.

Usluga: All inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.
Usluga “all inclusive” se odvija prema sledećem program: obroci se slueže u glavnom restoranu, doručak od 07:00-10:00h, ručak od 12:30-14:00h, večera od 18:30-21:00h. U toku večere kutak sa kuvanjem uživo. Pića koja su na raspolaganju u toku večere su: voda, sokovi, točeno pivo i domaće vino. Jednom u toku boravka moguća večera u a la kart restoranima “Tratoria Romantika” – italijanski i “Tavern Paradise” – grčka (obavezna rezervacija), užine u baru na bazenu od 10:00-18:00h, sladoled i kolači za decu u baru pored bazena u periodu od 15:00-16:00h. Konzumacija pića i napitaka u glavnom baru je od 10:00-23:00h, a u baru na plaži od 11:00-17:00h gde su gostima na raspolaganju lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, točeno pivo, sokovi, filter kafa i čaj.

Kontakt:
http://www.cactusbeach.gr

Napomena: 
Preporuka za porodice zbog Aqua parka, kao i za ljubitelje hotela sa peščanom plažom i plažnim barom modernog dizajna. 
1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama