Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Nalazi se oko 10km severno od Hurgade, oko 15km od aerodroma i oko 12km od centra Hurgade.

Opšti podaci
Resort je dizajniran u jedinstvenom i prelepom stilu pećina od kamena,  po uzoru na čuveni Flinstones. Otvoren je 2015. godine i  u ponudi ima 385 smeštajnih jedinica raspoređenih u četvorospratnoj zgradi, od kojih je 250 standardnih soba (pećina) sa pogledom na baštu, bazen ili more.

Hotel je predviđen samo za odrasle osobe (16+).

Plaža
Peskovita plaža je lepo uređena i gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.  Jedan manji deo je sa koralnim grebenom a veći deo kupališne zone je plitka voda i obavezno korišćenje obuće za kupanje. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Smeštaj
Sve sobe su unikatnog dizajna prostrane, moderno opremljene pećine i imaju klima uređaj, balkon ili terasu, sef, ketler, TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu., mini bar (samo voda je besplatna).
Standard caves su veličine oko 40m², deluxe caves su veličine oko 50m², royal caves su veličine oko 60m².

Plaća se: mini bar, telefon, room service i internet (osim u royal caves).

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana i barova. U koncept su uključene užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima dva a’ la carte restorana: Bam Bam Grill House i Pebble Tepenyaki restoran (besplatni su jednom tokom boravka od minimum 7 noći), a u pripremi je i restoran Vilma-dalekoistočna kuhinja.  Gostima je na raspolaganju i diskoteka koja se nalazi kod ulaza u hotel.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića , sveže ceđeni sokovi, turska kafa, kafa sa  sladoledom, nargila, piće u diskoteci  i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Lekar, servis pranja i peglanja veša.

Sport i zabava
Hotel ima 3 bazena (bazen sa animacijama i dva bazena gde gosti mogu da uživaju u potpunoj tišini). Tokom zimske sezone greje se bazen sa animacijama (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: odbojka na plaži, aerobik, stoni tenis, ping pong, teren za fudbal, večernji program i gala večere. Wi Fi internet je besplatan u lobiju hotela.

Plaća se: ronilački centar, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru Spa centra gosti mogu da koriste moderno opremljenu teretanu besplatno.

Plaća se: masaže i ostali tretmani.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama