Charm Beach Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Turgutreis, oko 6km od centra mesta, 25km od centra Bodruma i 60km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1990. godine, a poslednji put renoviran 2019. godine. Zauzima površinu od 8.000m2 i sastoji se od glavne zgrade koja ima tri sprata. Ukupno ima 104 sobe, a gostima su na raspolaganju bazen, glavni restoran, à la carte restoran, 3 bara, poslastičarnica i diskoteka.

Za decu tu je dečiji bazen.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju fen, sef, mini bar, set za kafu i čaj, LCD TV, telefon, split klimu, kupatilo sa tuš kabinom, laminat na podu i balkon.

Standardna soba ima površinu 18-21m2 i ima jedan francuski ležaj i dodatni ležaj. Predviđena je za maksimalno 3 osobe.

Family soba ima površinu 32m2 i sastoji se od sobe za roditelje gde je  francuski ležaj i sobe sa za decu koja ima dva odvojena ležaja.

Plaća se: telefon, sef.

Hrana i piće
Hotel nudi uslugu All inclusive – doručak, ručak i večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept usluge su uključene još užine, sladoled u određeno doba dana, kao i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sva pića u  à la carte restoranu i diskoteci, uvozna flaširana i premium pića, ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje i peglanje veša, organizovanje transfera.

Sport i zabava
Bazen za odrasle, bazen za decu, šah, bilijar, društvene igre, kao i druge dnevne animacije. Wi-Fi internet je besplatan samo na javnim hotelskim površinama.una.

Plaća se: sportovi na vodi, škola ronjenja i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaža, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama