Club Barbarossa Hotel & Villas Btq

Kaš, Turska

Opis destinacije

Kaš – pravo mesto za pobornike hedonističkog odmora. Ovaj šaramantan ribarski gradić nalazi se 180 kilometara jugozapadno od Antalije, dok je od aerodroma u Dalamanu udaljen oko 150 kilometara i na turskom znači obrva. Nalazi se na brdovitom području pa se može pohvaliti prelepim plažama u okolini grada. Glavni adut ovog mesta je netaknuta priroda, fantastičan položaj i miris jasmina, koji se oseća na svakom koraku. Čitavo mesto odiše opuštenom atmosferom, a sva vaša čula biće zadovoljena dok se budete šetali ovim još uvek nedovoljno istraženim gradom. Kaš pleni svojom lepotom i ispod morske površine, pozivajući vas da otkrijete tajne raskošnog podvodnog sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 150 km od aerodroma u Dalamanu. Nalazi se na poluostrvu Cukurbag, u zalivu Bucak. Od prelepog mediteranskog gradića Kaša je udaljen svega 4,5 km.

Plaža:
Najbliža gradska šljunkovita plaža je udaljena oko 2 km od hotela. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju.

Sobe:
Hotel raspolaže sa standardnim i garden sobama. Standardne sobe su površine 15-20 m² i u njih se mogu smestiti najviše tri osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj). Garden sobe su površine 15-20 m² i u njih se mogu smestiti najviše 3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj). Sve sobe su klimatizovane i imaju kupatilo sa tušem ili kadom, fen, mini bar, sef, TV, telefon, WiFi i balkon.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 1 bar, 2 bazena, WiFi, joga, pilates, biblioteka, masaže (uz doplatu), sauna (uz doplatu) i usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
+90 543 836 40 71

www.hotelbarbarossa.com/en/kas/

Napomena:
Ovaj šarmantni boutique hotel se nalazi u divnoj prirodi, okružen planinskim vencem Taurus, sa pogledom na tirkizni Mediteran, gde često možete videti morske kornjače. Hotel u svom restoranu koristi organsko maslinovo ulje koje se pravi na obližnjoj farmi. Poseduje dve predivne platforme na otvorenom za ljubitelje joge i pilatesa, koje su izgrađene od prirodnih materijala. Preporuka za parove i aktivni odmor.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama