Club Sardinia Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Ortakent, 45km od aerodroma u Bodrumu, a 15 km od centra Bodruma.

Opšti podaci
Hotel zauzima površinu od 31 000m² i sastoji se od 5 blokova zgrada. Poslednji put je renoviran zima 2019. godine.  ima 168 soba (34 ekonomske sobe, 54 standardne sobe, 72 porodične sobe, 5 superior porodičnih soba i 3 suit-a).  Od sadržaja hotel ima glavni bazen za odrasle, bazen za decu, glavni restoran, à  la carte restoran, nekoliko barova, poslastičarnica, Spa centar i fitness.

Za decu su tu mini club i dečiji bazen.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna (peškiri za plažu se besplatno dobijaju na dolasku).

Plaća se: promena peškira za plažu.

Smeštaj
Sve sobe imaju split klimu, bračni ili dva pojedinačna kreveta, sef, mini frižider, telefon, satelitsku LCD TV, kupatilo sa tušem, fen za kosu, pločice na podu i balkon.

Ekonomska soba ima manju površinu od standardne sobe  (24m² ), jedan francuski ili dva odvojena kreveta, ne postoje varijante sa terasom nego samo sa balkonom i nema pogled na more.  

Standardna soba ima površinu 32m² , jedan francuski ležaj i sofu na rasklapanje. Može imati pogled na more ili na baštu. 

Family soba ima površinu 40m² , dva  ležaja i jednu sofu na otvaranje i mogu imati pogled na baštu ili more.

Plaća se: sef, telefon.

Hrana i piće
Hotel pruža uslugu All Inclusive  – samoposluživanje u glavnom restoranu: doručak , kasni doručak , ručak , večera  i ponoćna užina. Pored glavnog restorana hotel poseeduje i jedan à  la carte restoran, Lobby bar (radi do ponoći), Pool bar, Snack restoran i poslastičarnicu. U okviru koncepta usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, sva alkoholna i bezalkoholna pića, užina i poslastice u određeno vreme na određenim mestima u okviru hotelskog kompleksa u periodu 10:00-24:00.

Plaćaju se: à la carte restoran (uz obaveznu prethodnu rezervaciju), Pool bar između 24:00-02:00, uvozna i premium pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar, frizerski salon, prodavnica, menjačnica, butik, suvenirnica, servis za peglanje veša.

Sport i zabava
Glavni bazen za odrasle i dečiji bazen bez tobogana, dnevne animacije, pikado, stoni tenis, fitness centar.

Plaća se: osvetljenje teniskih terena, ronjenje, sportovi na vodi, Wi-Fi internet koji je dostupan samo u okviru lobby-ja.

Spa & wellness
Hotel poseduje Spa centar.

Plaća se: sauna, tursko kupatilo, masaža kao i svi ostali tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama