Diamond Beach Hotel and Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Turski gradić Side nudi posebno zadovoljstvo odmora. Nekada glavna luka stare Pamfilije zauzima zapravo poluostrvo dugo oko kilometar i široko nekoliko stotina metara. Lepota ovog gradića ogleda se pre svega u ostacima građevina iz antičkog vremena od kojih se po monumentalnosti izdvajaju Apolonov hram i jedan od najvećih amfiteatara u Turskoj iz drugog veka. Život u ovom gradiću neuporedivo je uzbudljivi preko dana zbog brojnih turista iz okolnih letovališta koji ga rado posećuju. Idealan je za one što su namerni da u modernim hotelskim kompleksima u okruženju bujnog zalenila dožive svu lepotu ovozemaljskog mira s mirisima Mediterana uz čarobne zalaske sunca.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Nalazi se u Čolakliju, 17 km od centra Sidea, 53 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je izgrađen 2004. godine, a renoviran je poslednji put 2010. godine i zauzima površinu od 10.000 m2.

Plaža:
Privatna peščana plaža je udaljena 250 m od hotela. Gostima su na raspolaganju ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu koji su besplatni, kao i bar.

Sobe:
Hotel se sastoji četiri petospratnih zgrada. Poseduje 298 soba koje su raspodeljene u: 200 standardnih soba (max 3 osobe, 28 m²), 30 standard large room (max 3 osobe, 31 m²) i 68 family soba (max 4 osobe, 40 m²). Sve sobe imaju: kupatilo, centralni klima uređaj, sef (plaća se), TV, telefon, fen, ketler, mini bar (besplatno), besplatan internet, balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 2 a’la carte restorana (turski i mediteranski), 5 barova, unutrašnji bazen, 3 spoljašnja bazena, 2 vodena tobogana, sala za konferenciju (100-360 osoba), SPA centar, parna soba, sauna, tursko kupatilo, teretana (samo za 16+), akvabik, aerobik, stoni tenis, muzika uživo, pikado, diskoteka, animacija, boćanje, odbojka na pesku, dečiji bazen, dečije igralište, mini klub (4-12 godina), WiFi u lobiju (besplatno). Plaća se: frizer, motorni sportovi na vodi, bilijar, masaža, usluge pranja i peglanja veša, đakuzi, usluge doktora.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 763 86 26
http://www.thediamondhotels.com/
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama