Diamond De Luxe Hotel & Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Side je turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora, a poznati su i vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun, prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u mestu Gundodu, 12 km od centra Sidea i 55 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je otvoren 2020. godine i zauzima površinu od 22.500 m².

Plaža:
Hotel poseduje privatnu peščanu plažu, gde su gostima na raspolaganju ležaljke, suncobrani, peškiri, kao i bar na plaži.

Sobe:
Hotel se sastoji od četiri sedmospratnih zgrada, koje raspolažu sa: 194 standardnih soba (max 3 osobe, 32 m²), 22 standardnih swim-up soba (max 2 osobe, 32 m²) i 56 porodičnih soba (2 spavaće sobe odvojene vratima, max 4 osobe, 65 m²). Sve sobe imaju: kupatilo, centralni klima uređaj, sef (besplatno), TV, telefon, fen, ketler, mini bar (besplatno), internet wi-fi (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 4 a’la carte restorana (turski, italijanski i riblji – jednom u toku boravka besplatno uz rezervaciju, dok se steak resortan doplaćuje), dijetalni meni, 6 barova, unutrašnji bazen, 2 spoljašnja bazena, 2 vodena tobogana, sala za konferenciju (150-300 osoba), besplatan wi-fi, sauna, teretana, parna soba, akvabik, aerobik, boćanje, odbojka na pesku, stoni tenis, pikado, muzika uživo, animacija, dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina), dečiji meni. Plaća se: frizer, doktor, motorni sportovi na vodi, video igrice, đakuzi, masaža, usluge pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 777 09 92

www.thediamondhotels.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.