Club Palm Azur

Djerba, Tunis

Opis destinacije

Đerba ima blagu klimu, plodnu zemlju, brojna stabla palmi i maslina, a skoro čitavo ostrvo podeljeno je na menzele, velika, tradicionalna porodična imanja. Sačuvan je miran, lokalni način života, tako da Đerba pruža jedinstvenu priliku za upoznavanje tipičnog Tunisa. Sa kopnom je povezana nasipom sa mostom, koji vodi ka Zarzisu. Nasip su izgradili Feničani, delimično ga je uništio turski pirat Dragut u XVI veku, a tek od 1953. godine je ponovo u upotrebi. Drugi način da se dođe na kopno je barža iz mesta Ajim. Đerba ima ljupke gradiće, orijentalne prodavnice pune zanimljivih suvenira i kvalitetnih lokalnih proizvoda, restorane sa svežom morskom hranom, brojne kafiće, čuveni Djerba Explore Park sa farmom krokodila, nekoliko atraktivnih, etnografskih muzeja, koji su odlična prilika za upoznavanje sa prošlošću ostrva i očuvanom tradicijom. Ostrvo je gotovo čitave godine moguće obilaziti i biciklom. U zimskim mesecima na ostrvu se skupljaju crveni flamingosi. Đerba je poznata po prelepim, dugačkim peščanim plažama, zadivljujućim izlascima i zalascima Sunca, brojnim dobrim, kvalitetnim hotelima i raznovrsnim sportovima na vodi. Tokom cele godine na ostrvu se održavaju razne manifestacije. Možete da učestvujete u svadbenoj povorci u kojoj je mlada, praćena sviračima, skrivena na vrhu kamile, ili da gledate Gugu plesače. Takođe, Đerba je izuzetna polazna tačka za istraživanje južnih delova Tunisa i Sahare.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Pozicioniran na samoj plaži, na južnoj strani jednog od najlepših mesta Mediterana – Djerbi, nalazi se hotel Club Palm Azur. Udaljen je 30 km od aerodroma Djerba Zarziz. Najveći a ujedno i glavni grad – Houmt Souk, nalazi se na 22 km udaljenosti od hotela.

HOTELSKA PONUDA:

Recepcija, glavni restoran, dva a la cart restorana, snek bar i bar naplaži, nekoliko bazena (unutrašnji, spoljašnji, dečiji i sa toboganima), fitness i wellness centar, dečji klub, igraonica, prodavnica, menjačnica, salon lepote. Wifi internet je besplatan na javnim površinama. Sportska ponuda hotela: teniski, košarkaški i fudbalski teren, stoni tenis, mini golf, sportovi na vodi, jahanje konja. Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

SMEŠTAJ:
Hotel ima 391 sobu i sve su klimatizovane, imaju balkon ili terasu, kupatilo (kada ili tuš, fen), sat TV, telefon, sef, mini frižider.

PLAŽA:
Privatna široka peščana plaža. Suncobrani i ležaljke su uključeni u cenu za goste hotela kako na plaži tako i na bazenu. Peškiri za bazen i plažu uz depozit, do raspoloživosti.

USLUGA:
All inclusive prema hotelskim pravilima.
Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

Prilikom potvrde aranžmana uplaćuje se avans od 30% ukupne cene aranžmana. Ostatak se uplaćuje najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

gotovinom

čekovima građana na 6 rate (za individualne klijente)

Aerodromske takse i doplate za gorivo ne mogu se plaćati na rate, već se plaća u celosti prilikom rezervacije ili uz poslednju uplatu, a najkasnije pre polaska.

SNL

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama