El Greco Chania

Hanja, Krit

Opis destinacije

Hanja ili kako je još zovu kritska kraljica, ovaj epitet nosi s razlogom. Luka sa svojim venecijanskim svetionikom krasi ovaj grad i čini, zajedno sa kućama iz venecijanskog i turskog perioda, sliku nezaboravnom. Upravo je taj kadar omiljen svim posetiocima koji Hanju posete i odatle ponesu svoje najlepše fotografije. Hanja je vrlo živopisan grad, sa brojnim uskim uličicama raznobojnih fasada, pregršt radnji i suvenirnica, kafea i taverni sa ukusnim kritskim specijalitetima, što zajednočini da u Hanji provedete nezaboravne trenutke u toku svog letovanja. Ovaj deo grada jedinstvene atmosfere koja podseća na italijanske gradove Firencu ili Veneciju, je pod zaštitom kao istorijski spomenik od posebnog začaja. Do atraktivnih plaža na zapadu Krita može se stići veoma dobrim putevima pa su tako vredne pomena sledeće plaže: Šejtan Limani uvala (20 km), gradić Kisamos odakle polazi brod do čuvene Balos lagune (38 kilometara), Falasarna plaža tirkiznog mora i belog peska (50 km), Elafonisi plaža kao najatraktivnija tačka (67 km). Najatraktivnija letovališta koja se pružaju od Hanje u pravcu zapada su: Agija Apostoli, Kalamaki, Kato Stalos, Platanjas, Agia Marina, Maleme i Kolimbari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel El Greco se smestio u srcu starog grada Hanje, a na nekoliko minuta hoda od stare Venecijanske luke koja se smatra najatraktivnijom lokacijom u gradu. Nosi naziv po čuvenom slikaru El Greku koji potiče sa ovog čarobnog ostrva. Lokacija ovog hotela je razlog broj jedan zašto preporučujemo ovaj hotel. Popularna gradska plaža Nea Chora se nalazi na 1km udaljenosti. Aerodrom u Hanji je udaljen 14 kilometara.

Plaža:
Hotel se nalazi na udaljenosti od 1000 metara od peščane gradske plaže, veoma popularne kako među turistima, tako i među lokalnim stanovništvom. Suncobrani i ležaljke uz doplatu. Gradska plaža osim plažnog mobilijara, broji veliki broj popularnih taverni i kafeterija gde gosti mogu uživati tokom celog dana.

Sadržaj hotela:
ovaj mali gradski hotel u svom sastavu ima 24h recepciju, lift, lobby sa barom i TV-om, terasu na četvrtom spratu sa garniturom za sedenje i uživanje u pogledu na gradsku luku, peškiri za plažu, wi-fi internet (besplatno).

Sobe:
Našim gostima su na raspolaganju “standard sobe interior” koje mogu da prime dve ili tri osobe (sastoji se od bračnog ležaja ili dva standardna kao i trećeg ležaja za potrebe treće osobe, a koji može biti pomoćni). Ove sobe ukoliko su dvokrevetne imaju kvadraturu oko 16m2, dok one za tri osobe imaju kvadraturu od 18-20m2.  Takođe našim putnicima su na raspolaganju i sobe tipa „standard street side with balcony“ (16m2) i ove sobe primaju maksimum dve osobe, sastoje se od jednog bračnog ležaja ili dva standradna. Sve sobe su moderno dekorisane, sadrže besplatan wi-fi, SatTv, telefon, fen (na zahtev), klima uređaj, sef, mini frižider, peškire za plažu.

Usluga:
Noćenje sa doručkom. Doručak se služi po principu švedskog stola-samoposluživanje.

Kontakt: https://elgreco-hotel.elghotels.com/

Napomena:
Hotel na odličnoj lokaciji u srcu starog grada Hanja.
1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama