Falkensteiner Hotel Cristallo

Katschberg, Austrija

Opis destinacije

Dolina Katschberg je mesto za odmor koje vas zove daleko od svakodnevne žurbe. Prekrasan pogled na štajerske Ture nudi raličite vrste rekreacijskih aktivnosti. Alpsko skijanje, skijanje ili planinarenje sa snežnim krpljama, ovde će se ispuniti sve vaše želje. Za savršen završetak dana i udobne zimske večeri na raspolaganju su brojni restorani i kućice koji će vas primiti nakon skijanja. Vredi posetiti Adventszauber jer ćete tamo doživeti pravu predbožićnu atmosferu prilikom šetnje sa bakljama. Svež planinski vazduh i snežni vrhovi omogućuju punjenje baterija, opuštanje u tišini ili puno zabave u prirodi. Prava zimska idila! Idilična regija za odmor Katschberg - Rennweg nalazi se na ulazu u nacionalni park Visoke Ture i Koruške Nockberge. Među Koruškom i Salzburgom na visini 1640 - 2220m nalaze se krajevi Rennweg am Katschberg i Katschberghöhe koji zbog svoje lokacije uvek imaju snega. Šarmantna hotelska sela sa velikim kućama sa 4 zvezdice do malenih pansiona za vas imaju pripremljeno praktično sve!

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Falkensteiner Hotel Cristallo 4*s, Katschberg, www.falkensteiner.com/en/hotel/cristallo
Udoban porodični hotel koji se nalazi na 1.650m nadmorske visine, okružen predivnim planinskim pejzažima oblasti Kačberg. Lociran je neposredno uz skijalište, a centar grada se nalazi na 100m. Hotel poseduje: restoran, bar, lobby, terasu, Acquapura Spa 2000m², unutrašnji i spoljašnji bazen. Wi-Fi internet besplatan u lobiju, baru. Odrasle čeka opuštanje u bogatom welness svetu i uživanje u najlepšim kulinarskim zadovoljstvima, dok decu čekaju avanture u igraonici Falki Land, kao i Falki Spa, jedinstveni Falky dečiji Spa centar. Hotel ima 135 soba:
Comfort Room ~20m² (2+1): SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa kadom ili tušem/WC, balkon.
Deluxe Room ~32m² (2+2): u zgradi koja je spojena sa glavnom zgradom, soba sa 2 ležaja, kauč na razvlačenje. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa tušem, odvojen WC, lodju.
Junior Suite Comfort ~30m² (2+2): sastoji se od dve sobe, spavaće sobe i dnevne sobe sa kaučem na razvlačenje ili spavaće sobe sa krevetom na sprat za decu. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatil sa kadom ili tušem/WC, balkon.
Junior Suite Deluxe ~47m² (2+2): u zgradi koja je spojena sa glavnom zgradom, sastoji se od sve sobe, spavaće sobe i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje izvlačenje. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa kupatilom ili tušem/WC, lodju.
Family Suite Comfort ~38m² (2+2): sastoji se od 3 prostorije - dnevne sobe, spavaće sobe i odvojenim delom sa krevetom na sprat za decu. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo ili tuš/WC, balkon.
Family Suite Superior ~40m² (2+2-3): sastoji se od 3 prostorije - dnevne sobe sa sofom na razvlačenje, spavaće sobe i odvojenim delom sa krevetom na sprat za decu. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo ili tuš/WC, balkon.
Family Suite Deluxe ~57m² (2+2-3): u zgradi koja je spojena sa glavnom zgradom, sastoji se od 3 prostorije - dve spavaće sobe i dnevne sa sofom na razvlačenje. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa kadom ili tušem, odvojen WC, lodju.
Family Maisonette ~80m² (2+2-3): sastoji se od 3 prostorije na dva nivoa - dnevna soba, dečija soba, spavaća soba na gornjem spratu. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, lux kupatilo, balkon.

Usluga: pun pansion
Udaljenost od centra: u centru
Udaljenost od žičare: 20m
Nadmorska visina: 1650m
Stanica ski busa: 50m
Mogućnost za ski in - ski out: da
Garaža / Parking: podzemni parking, 9€ dnevno, 54€ nedeljno
Fitness / Wellness: besplatno: Acquapura Spa - spa i vodeni svet na 2000m² (unutrašnji bazen 85m², grejani spoljašnji bazen 110m²), panoramska teretana. Plaćaju se: tretmani lica i tela, manikir, pedikir, masaže, kozmetika, solarijum.
Za decu: Falky’s dečiji Spa (bazen 60m² sa toboganom, bazen za bebe, dečija sauna i parno kupatilo), Falky Land-unutrašnja igraonica sa mekom podlogom i deo sa igrama. 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama