Fame Residence Goynuk Hotel

Kemer, Turska

već od 389€

Opis destinacije

Kemer se nalazi na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, udaljen je 42 km od Antalije i okružen najlepšom prirodom u regionu. Ponosi se dugom plažom koja nosi oznaku „plava zastava“ za čistoću vode, marinom i bazarom sa mnogo prodavnica. Najveći broj ronilačkih centara u regionu nalazi se baš u ovom mestu. U blizini Kemera su ostaci likijskog grada Faselisa. Do 1980. godine mesto je bilo malo poznato, a danas je značajno za turski turizam. Kemer poseduje i marinu za 320 jahti. U neposrednoj blizini se nalaze razni mitološko - istorijski spomenici, gradovi Faselis, Olimpos kao i poznata stena na kojoj se odigrala legendarna bitka između Belerafona i Kimere. U Kemeru ima oko 10.000 stanovnika i poseduje obalu dugačku 52 km. U samom mestu se nlazi predivna šljunkovita plaža koja je dobila nagradu Evropske unise "Plava zastavu" za najčistije more i plažu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Fame Residence Goynuk Hotel

Nalazi se u Kemeru-Göynük, oko 90m od svoje plaže, oko 10km od centra Kemera, oko 30km od centra Antalije, oko 40km od aerodroma Antalija.

Hotel ima ukupno 257 soba, od čega 235 standardnih i 22 family soba. Tu su još i glavni restoran, 3 à la carte restorana (italijanski, riblji, turski), 3 bara (Pool, Lobby, Beach).

Za decu su tu mini klub, dečiji bazen, igralište, animacije i dečiji meni u glavnom restoranu.

Hotel ima svoju šljunkovitu plažu udaljenu 90m od hotela. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćuju.

Usluga je all inclusive – samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu. Doručak se služi od 07:00h – 10:30h, ručak od 12:30h – 14:00h, dok je večera od 19:30h – 21:30h. Između 11:30h i 16:30h gosti se mogu poslužiti užinom, a u svakom trenutku mogu dobiti lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, tople napitke. U okviru hotela u određeno vreme gosti mogu uživati u turskim palačinkama, pitama, sladoledu, sezonskom voću, a jednom u toku boravka u à la carte restoranu bez doplate, uz prethodnu rezervaciju.

Plaćaju se: à la carte restorani (osim jednom u toku boravka), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od sveže ceđenog voća, mini bar osim vode i sokova, sva hrana i piće posle 23h.

Standardna soba: tepih ili parket na podu, kupatilo sa tuš/kadom, fen za kosu, centralna klima, skoro sve sobe imaju balkon, satelitska TV sa muzičkim kanalima, mini bar (voda i sokovi), sef.

Plaćaju se: telefon i room service.

Tursko kupatilo (hamam), sauna, đakuzi.

Plaćaju se: centar za negu lepote, solarijum.

Otvoreni bazen sa toboganima, dečiji bazen, zatvoreni bazen,dnevne i večernje animacije i programi u hotelu i na plaži, fitness centar, stoni tenis, teniski teren, mini fudbal, Wi-Fi internet u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se: bilijar, sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena.

Lekar, sevis za pranje veša, hemijsko čišćenje, foto servis, telefon, faks, rent-a-car, rent-a-bike, parking.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama