Grecotel Casa Paradiso

Marmari, Kos

Opis destinacije

Kos je za razliku od većine drugih grčkih ostrva ravan i plodan, poznat je pod imenom „Plutajuća bašta“. Pored toga Kos je bogat arheološkim nalazištima iz helenskog, rimskog, vizantijskog i mletačkog perioda. No glavni adut Kosa su plaže: duge peščane plaže sa crnim ili zlatnim peskom, i male i zavučene šljunkovite uvale. Plaže na jugozapadnoj obali su jedne od najlepših na Dodekanizima a uvale na severozapadu su savršene za sportove na vodi. Grad Kos, koji je glavni i najveći grad na ostrvu, istovremeno je i turistički centar ostrva. Nudi odličan noćni život, dobar šoping, odlične taverne, i zanimljiva arheološka nalazišta. Gradom dominira tvrđava koju su 1315. podigli Vitezovi Svetog Jovana sa Rodosa. Rimske i grčke ruševine se mogu naći na svakom koraku, a ljubitelji antike ne treba da propuste arheološki muzej, čiji je najpoznatiji eksponat statua Hipokrita koji je rođen i živeo na Kosu (460-377 stare ere). Kardamena je drugo po veličini turističko naselje, na udaljenosti od 29 kilometara jugozapadno od grada Kosa do koga se može stići lokalnim autobusom, taksijem ili automobilom i 7 kilometara od internacionalnog aerodroma „Hipokrates“. Moderne kuće, hoteli i drugi smeštajni objekti prostiru se duž kristalnog zaliva sa prirodnim lepotama Kardamene i privlače brojne posetioce. Šetalište uz more i mala luka odakle trajekti svakodnevno saobraćaju do obližnjeg ostrva Nisiros, predstavljaju još jednu prednost svih turista koji ovo mesto biraju za svoj godišnji odmor. Kardamena je zadržala svoj tradicionalni šarm i nudi brojne turističke atrakcije, Apolonov hram, drevno pozorište i prelepu crkvu posvećenu Bogorodici.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotelski kompleks idealan je za smeštaj pododica sa decom i nalazi se 2 km od ribarskog mesta Marmari. U sklopu ovog izolovanog hotelskog kompleksa se nalazi glavna zgrada i bugalovi. Autobuska stanica je udaljena 50 m od hotela.

Plaža:
Do uređene peščane plaže prelazi se neprometna ulica. Ležaljke i suncobrani na plaži i na bazenu su besplatni za goste hotele. Hotel ima peškire za plažu i bazen koji se ne doplaćuju dodatno.

Hotelski sadržaj: 
U sklopu hotela su: recepcija, pansionski restoran, veliki bazen sa toboganima, bazen za relaksaciju, dečiji bazen, bar na bazenu, sunčana terasa, Wi-Fi, tenis i košarkaški teren, pozorište za decu, dečiji klub za igru, prodavnica suvenira, parking. Ležaljke i suncobrani su besplatni na plaži i pored bazena za goste hotela. Hotel ima peškire za plažu i plažu koji se ne doplaćuju dodatno. Hotel organizuje animacijski program dečije predstave i igre. Dnevna sportska animacija, večernja zabava, folklorne predstave, časovi plesa, grčka kuhinja, škola jezika upotpunjuju boravak svih gostiju.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 268 soba koje su podeljene u nekoliko tipova. Mini room (18m2) predviđene su za smeštaj dve odrasle osobe, tipovi soba „casa“ mogu imati pogled na brdo, delimični pogled na more i direktni pogled na more. Površine su 23m2 i mogu ugostiti maksimalno 3 odrasle osobe i nalaze se u glavnojo gradi, dok su tipovi soba“casa veranda“ svoje mesto našli u bugalovima. Iste su površine kao i tipovi „casa“ i takođe mogu ugostiti maksimalno 3 odrasle osobe. Tipovi soba „casa family“ površine su 32m2 i mogu ugostiti maksimalno 3 odrasle osobe i 1 dete. Svi tipovi soba imaju balkon/terasu, kupatilo (tuš, fen), telefon, SAT TV, radio, mini frižider, klimu, sef i besplatan Wi-Fi.

Usluga:
All inclusive, doručak, ručak, večera (švedski sto po principu samoposluživanja).

Napomena:
Živopisno okruženje, prijatna atmosfera čine ovaj hotel mestom za nezaboravan porodični odmor.

Kontakt: https://casaparadiso.grecotel.com/
1. dan BEOGRAD – KOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Kos. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KOS – SAMOS – BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Čarter let za Beograd sa međusletanjem na ostrvo Samos. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama