LTI Les Orangers Garden Villas and Bungalows

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Hotel LTI Les Orangers je udaljen oko 4km od centra Hamameta, oko 100km od aerodroma u Monastiru, oko 70km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2018. godine i nalazi se na svojoj plaži. Od centra grada je udaljen 4km a od aerodroma 70km. Poznati golf tereni “Citrus” i “Yasmine” se nalaze na oko 5km od objekta. U sadržaje hotela ubrajaju se elegantan lobi sa recepcijom, restorani sa animacijama uživo tzv. show cooking, 3 a’ la carte restorana (mediteranski, tunižanski i azijski), poslastičarnica, barovi i kafić. Bazeni su smešteni u uređenim baštama sa terasama za sunčanje, od kojih se glavni bazen nalazi na samoj plaži, drugi je smešten među bungalovima, a dečiji bazen je najbliži recepciji. 

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel LTI Les Orangers poseduje svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Smeštaj
U kompleksu se nalazi ukupno 332 smeštajnih jedinica. Od toga su 288 sobe, 15 apartmana, 15 bungalova i 4 vile. Sve sobe su luksuzno opremljene i imaju kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, klimu, SAT LCD TV, pristup internetu (besplatno), mini bar, sef, fen, ketler.

Premium soba bez terase (38 m²) ima ih ukupno 32.
Premium soba sa terasom (43 m²) ima ih ukupno 195. 
Porodični apartmani (98 m²) su pogodni za 2 odrasle osobe i dvoje dece, i imaju dve spavaće sobe, dva kupatila i dnevni boravak.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak (06:00 – 10:00), kasni doručak (10:00 – 12:00), ručak (12:00 – 15:30), večera (19:00 – 22:00), kasna večera (22:00 – 06:00). Razni izbori salata (salata-bar), pice, palačinke i ostali dezerti se služe u periodu od 12:00-18:00. U hotelu postoje 3 a’ la carte restorana (mediteranski, tunižanski i azijski) i nekoliko barova. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića ulaze u koncept usluge.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ostali sadržaji
Frizerski salon, lekar na poziv.

Sport i zabava
Dva teniska terena, fitnes sala, teren za fudbal, odbojka na pesku, golf, vodeni sportovi, dva otvorena i jedan zatvoreni bazen, zatvoren bazen za decu, dečiji klub (4-12), dečije igralište, animacije,  Wi-Fi internet.

Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: masaže.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama