Hotel Aegean View

Kamari, Santorini

Opis destinacije

Santorini pripada ostrvskoj grupi Kiklada. Obuhvata teritoriju od oko 96 km2, dužina obale je 69 km. Zapadna strana ostrva, ona koja je okrenuta prema vulkanu je stenovita i strma i naziva se Kaldera. Stanovnici Santorinija se pretežno bave turizmom, ali i uzgajanjem specifične vrste vinove loze, od koje se dobija izuzetno vino nychteri, i paradajza, veoma malog i neverovatno ukusnog. Zbog svoje popularnosti, gostoprimljivosti i sadržaja Santorini je ostrvo koje poslednjih godina opseda veliki broj poznatih ličnosti iz celog sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 7 noći ponedeljkom
  • Cenovnik 7 noći petkom
  • Cenovnik 10 noći
  • Cenovnik 11 noći
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Usluga: najam
Lokacija: nalazi se u mestu Kamari, na 350m od plaže, supermarketa, restorana i kafića. Od grada Fire udaljen je 8km a od aerodroma 3km.
Hotelski sadržaj: recepcija, bar kod bazena, bazen, bazen za decu, parking, teretana, peškiri za bazen, sneck bar, sto za stoni tenis.
Studio: klima, SAT TV, WiFi (besplatno), kupatilo sa tušem i fenom, aparat za kafu/čaj, mini kuhinja opremljena osnovnim posudjem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, sto i stolice za ručavanje, frižider, sef, balkon/terasa.
Apartman: klima, SAT TV, WiFi (besplatno), kupatilo sa tušem i fenom, aparat za kafu/čaj, spavaća soba, dnevni boravak sa mini kuhinjom koja je opremljena osnovnim posudjem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, sto i stolice za ručavanje, frižider, sef, balkon/terasa.

- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama