Hotel Afroditi Venus Beach Resort & Spa

Kamari, Santorini

Opis destinacije

Santorini pripada ostrvskoj grupi Kiklada. Obuhvata teritoriju od oko 96 km2, dužina obale je 69 km. Zapadna strana ostrva, ona koja je okrenuta prema vulkanu je stenovita i strma i naziva se Kaldera. Stanovnici Santorinija se pretežno bave turizmom, ali i uzgajanjem specifične vrste vinove loze, od koje se dobija izuzetno vino nychteri, i paradajza, veoma malog i neverovatno ukusnog. Zbog svoje popularnosti, gostoprimljivosti i sadržaja Santorini je ostrvo koje poslednjih godina opseda veliki broj poznatih ličnosti iz celog sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 7 noći ponedeljkom
  • Cenovnik 7 noći petkom
  • Cenovnik 10 noći
  • Cenovnik 11 noći
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluženje), mogućnost doplate za polupansion (večera - a la carte – izbor 3 jela)
Lokacija: kompleks se sastoji od dva hotela (Afroditi i Venus) i nalazi se u centralnom delu mesta Kamari. Od peščano-šljunkovite plaže deli ih šetalište. U neposrednoj blizini se nalaze brojni kafići, restorani i prodavnice. Od glavnog grada Fire i litice sa pogledom, do kojih redovno saobraća autobuski prevoz, udaljen je oko 8km, a od aerodroma oko 4km.
Hotelski sadržaj: recepcija, WiFi, restoran, restoran A la carte, lobi bar sa SAT TV,  bazen, bar pored bazena, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, đakuzi, spa centar, kafe bar sa pogledom na more, stoni tenis.
Sobe: klima (besplatno),kupatilo, fen, SAT TV, WiFi (besplatno), frižider, sef(besplatno), telefon, balkon ili terasa.
Napomena: Jedan broj soba u hotelu Venus nema terasu.

- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama