Hotel Alegria Fenals Mar (ex Savoy)

Ljoret de Mar, Kosta Brava

Opis destinacije

Kosta Brava je omiljena destinacija ljubitelja putovanja i dobrog odmora. Spoj je dobre klime i izvanrednih plaža. Pruža se od francuske granice pa sve do Barselone. Posebna je najviše zarad svoje autentičnosti. Sačuvan je njen tradicionalni izgled pa je postala neka vrsta skrivenog dragulja za posetioce koji priželjkuju nešto više od sunca, peska i sangrije. Ovaj region u severoistočnoj Kataloniji, u provinciji Đirona, bio je decenijama san Engleza, Škota, Iraca...Ali i mnogih Skandinavaca. Vrlo brzo im se pridružio i ostatak Evrope. Blizina prestonice Katalonije-Barselone je takođe prednost ove obale koja se ponosi primamljiivm hotelskim zdanjima za miran ali i aktivan odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi u u mirnoj zoni Ljoret de Mara-Fenalsa, i po našem mišljenju zaslužuje kategoriju više. Od centra Ljoret de Mara udaljen je oko 1 km. U blizini hotela se nalazi stanica lokalnog autobusa, kao i mini voza koji saobraćaju često do lokalnih mesta i centra grada. 

Plaža: Hotel se nalazi na 300 metara udaljenosti od peščane plaže Fenals. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.
Hotelski sadržaj: Recepcija, restoran, bazen, bar na bazenu, lepo uređena bašta sa terasom, prostorija za odlaganje prtljaga, mini klub za decu, animacija, Wi-Fi.

Sobe: Hotel raspolaže sa 164 sobe. Sve sobe su kvadrature oko 13m2, i sve sadrže balkon, klima uređaj, kupatilo, fen, SAT TV, telefon, frižider (uz doplatu), sef (uz doplatu), WI-FI. Sve sobe u hotelu su renovirane 2018. godine.

Usluga: U hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto, samoposluživanje).

Napomena: Dozvoljen boravak kućnim ljubimcima do 8kg, prema hotelskim pravilima, doplata na licu mesta. Zbog svoje idealne lokacije i mirnijeg okruženja, preporuka je za parove i porodice sa decom.

Kontakt: www.alegria-hotels.com
1.dan BEOGRAD-BARSELONA Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera agencije BIG BLUE, minimum 2 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan let redovnom linijom do aerodroma u Barseloni. Ketering u avionu. Transfer do izabranog hotela u Kosta Bravi. Noćenje.

2. – 7./10. dan KOSTA BRAVA Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./11. dan BARSELONA-BEOGRAD Doručak. Napuštanje hotela, transfer do aerodroma
prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Direktan let redovnom linijom za Beograd. Ketering u avionu. Dolazak u Beograd nakon dva i po sata leta. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama