Hotel Amelia Beach Resort

Side, Turska

Opis destinacije

Jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom, svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivicii sa obe strane je okruženo dubokim plavim Mediteranom. Glavne odlike ovog grada, udaljenog 75 km od Antalije, su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba. Ova nekada mala ribarska luka je danas jedno od posećenijih letovališta u Turskoj. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mesta za ronjenje i pecanje. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Istocna plaža je manje prometna i manje razvijena u odnosu na zapadnu, u nekim delovima ona je kamenita, često pri ulasku u vodu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Amelia Beach Resort se nalazi na peščano-šljunkovitoj velikoj plaži sa plavom zastavicom do koje sa hotelskog bazena direktno vodi podzemni prolaz ispod auto-puta, 15 km od grada Manavgata, 3 i 4 km od malih mesta Kizilot i Okurcalar, od aerodroma u Antaliji udaljen je 90 km. Lep hotel prostire se na površini od 50.000 m2, ima 475 soba od čega 316 standardnih i 159 porodičnih.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, četiri a la carte restorana (turski, italijanski, kineski i riblji) koji se mogu koristiti jednom u toku boravka besplatno, šest barova poslastičarnica, tri otvorena bazena od kojih jedan sa četiri tobogana i jedan unutrašnji bazen, jedan dečiji bazen, akva park –radi dvokratno, animacija, amfiteatar, internet na recepciji i oko bazena do 50 MB je besplatan, stoni tenis, teniski tereni (uz rezervaciju), košarkaški teren, sauna, tursko kupatilo, diskoteka, masaže, frizer, servis za pranje rublja, prodavnice.

Ponuda za najmlađe:
bazen za decu, tobogani, trambuline, dečiji meni za ručak i večeru, mini klub (od 4-12 godina), klub za tinejdžere (12-15 godina), šest dana nedeljno od 10:00-12:00 h i 15:00-17:00 h. Luna park radi u večernjim satima, prva dva žetona su besplatna posle se plaća po 2 eur za žeton.

Sportske aktivnosti:
gimnastika, aerobik, step, gimnastika u vodi, odbojka na plaži, fudbal na plaži, boćanje, bilijar, tenis, stoni tenis, fitnes, streljaštvo. Usluge i aktivnosti uz doplatu: sva pića u disko baru i vitamin baru, uvozna pića, ceđeni sokovi, sobna usluga, sef u sobi masaže, osvetljenje za teniske terene, sportovi na vodi, bilijar, igraonica, usluge doktora, internet, telefon, servis za pranje rublja, prodavnice.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri se dobijaju uz karticu.

Sobe:
standardne sobe (cca 36m2) imaju klima uređaj, SAT TV, parket na podu, telefon, mini bar, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasu. Porodične sobe tip A su veće po kvadraturi 39 m2, jedna soba sa bračnim krevetom i krevetima na sprat. Ostala oprema je ista kao i u standardnoj sobi.
Porodična soba tib B oko 43 m2 ima odvojene spavaće sobe i jedno kupatilo. Ostala oprema je ista kao i u standardnoj sobi. Porodična soba tip C oko 72 m2 ima odvojene spavaće sobe i dva kupatila. Ostala oprema je ista kao i u standardnoj sobi.

Ishrana:
all inclusive od 10:00-24:00 h – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, snack, kasni snack od 23:00-24:00 h, snekovi od 12:00-16:00 h u Oleander baru, kolači od 16:00-17:00 h, gozleme od 11:30-16:00 h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela).

http://www.ameliabeachresort.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama