Hotel Amwaj Beach Club Abu Soma

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Albatros Beach Club Abou Soma se nalazi u zalivu Soma Bay koji se smatra jednim od najlepših zaliva u Hurgadi. Poseduje privatnu peščanu plažu dugačku oko 180m gde je veći deo sa plitkom vodom, ali postoji i deo sa koralnim grebenom. Kompleks sadrži 377 soba koje su podeljene u dve četvorospratne zgrade.  Udaljen je 50 km od aerodroma i 5 km od Safage.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, glavni restoran, a la carte restorani ( Red Sky i Soprano - italijanska kuhinja, Culina - riblji restoran i Food Court), nekoliko barova ( Beach bar, Lobby bar, MIllenium Bar, White Bar, Red Sky i Sports Bar), dva bazena za odrasle, jedan bazen za decu, spa centar, internet.

Ponuda za najmlađe:
bazen za decu, mini klub za decu od 4 do 11 godina, igralište.

Sportske aktivnosti:
odbojka, tenis, stoni tenis, pikado, boćanje, vaterpolo.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
doktor, usluga pranja i sušenja veša, frizer, spa centar, masaže, sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena.

Smeštaj:
sve sobe imaju klima uredjaj, SAT TV, sef, telefon, ketler, wi-fi internet, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
 all inclusive "sve uključeno" , doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), bezalkoholna pića i alkoholna nacionalna pića prema hotelskim pravilima.

All inclusive koncept.

- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama