Hotel Arora

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi je prva turisticka destinacija u Turskoj na obali Egejskog mora, u oblasti Ajdin. Kušadasi je poznat po lepim pešcanim plažama, a u neposrednoj blizini Kušadasija nalaze se brojni istorijski i arheološki lokaliteti, pre svega Efes. Kušadasi važi za idealno mesto za kombinaciju odmora i dobrog provoda.Kušadasi važi i za glavnu destinaciju kruzera. U blizini se nalazi ostrvo Pigeon u kome se nalazi utvrđenje - vizantijski dvorac, koji je svojevremeno čuvao grad. Leto u Kušadasiju će vam biti raznovrsno. Nekada trvrđava iz 17. veka sada je hotel. Kušadasi se može pohvaliti modernim vodenim parkovima kao i živahnim noćnim životom. Obavezno posetite lokalne bazare.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Arora je udaljen oko 20 m od peščane plaže. Od centra grada Kušadasi je udajen oko 5 km, 73 km od aerodroma Izmir, 114 km od aerodroma Bodrum. Hotel je renoviran 2012 god., ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar u lobiju, bar na bazenu, bar na plaži, otvoreni bazen, bazen za decu sa toboganom, unutrašnji bazen, SPA centar, sauna, besplatan Wi-Fi internet, stoni tenis, tursko kupatilo, teretana.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon.

Ishrana:
All inclusive - "sve uključeno" - doručak,ručak, večera, snack, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima, (samoposluživanje - izbor višše jela). Dodatno se doplaćuje: sobna usluga, pranje veša, sportovi na vodi, uvozna pića, lekar, diskoteka, sveže ceđeni voćni sokovi, turska kafa, sladoled izvan naznačenih vremena, sva pića posle 23.00 h, masaža, sauna.

Napomena: naše mišljenje 3*+.

http://www.arorahotel.com/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama