Hotel Asteria Bodrum Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je elitno tursko letovalište smešteno na živopisnom poluostrvu, na granici Sredozemnog i Egejskog mora izmedu Marmarisa i Kušadasija, a sam grad se nalazi na poluostrvu precnika 60 km. Bodrum je omiljeno Tursko letovalište, koje privlači pesnike, umetnike i turiste, ne samo iz Turske već i iz cele Evrope. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mauzola, po kojoj je nastao nastao naziv, monumentalnih grobnica, mauzolej. Bodrum danas nosi reputaciju centra turske umetnosti, sa svojim mnogobrojnim galerijama i prijateljskom i pomalo boemskom atmosferom kojom grad odiše. Za ljubitelje noćnog života, tu je i plutajući disko Bodrum klub, veliki katamaran staklenog dna koji prima 2.000 ljudi, a oko 2 sata iza ponoći kreće na četvoročasovnu plovidbu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Asteria Bodrum Resort se nalazi u mestu Gumbet na peščanoj plaži (kaskadno se hotel spušta do plaže), udaljen od centra Bodruma 4 km i od aerodroma Milas u Bodrumu 35 km. Ukupan broj soba u hotelu je 496 , raspoređene u glavnoj zgradi i u blokovima. Poslednji put je renoviran 2014. godine.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran, tri a la carte restorana, nekoliko barova (bar pred bazena, bar na plaži, kafeterija, relaks bar, disko bar), otvoreni i zatvoreni bazen,  bazen za decu, relax bazen za starije od 15 godina, mini akva park sa dva tobogana, mini disko, igraonica za decu, spa centar, sauna, tursko kupatilo, fitnes, besplatan Wi- Fi internet, animacije gostiju u toku dana i večeri, stoni tenis, tenis.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluba, a la carte restoran (neophodna rezervacija unapred), baldahin, doktor, frizerski salon, telefon, fax, igraonica, usluge pranja veša, usluga čuvanja dece, časovi tenisa i osvetljenje, prodavnice, spa centar, masaže, game room, motorizovani sportovi na vodi.

Sobe:
klima uređaj, telefon, SAT TV, Wi-Fi internet, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasa. Standardne sobe su površine 23 m2, duplex porodične sobe su površine 36 m2.   

Ishrana:
ultra all Inclusive -"sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, ručak, večera - samoposluživanje, izbor više jela, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine u toku dana, snek bar na plaži i pored bazena, po hotelskim terminima.

http://asteriahotels.com/asteria-bodrum-resort-en 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama