Hotel BQ Apolo

Kan Pastilja, Majorka

Opis destinacije

Majorka, Biser Baleara – ostrvo nestvarne lepote prirode, predivnih uvala na istoku i egzotičnih plaža na jugu i severu. Majorka je najveće ostrvo u Španiji. Bistro more, prelepe pešcane plaže, skrivene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme ali i planinski venci – sve na jednom mestu. Glavni grad Palma ce vas šarmirati, a zatim kako dani odmora budu odmicali dok upoznajete deo po deo obale, shvatićete da je ovo jedna od retkih destinacija koja nema manu. Uživajte u panorami goticke katedrale La Seu, prodite najznacajnijim delovima grada. Obidite i Valjdemosu, a zatim u mesto i luku Soljer. Veliki broj jahti usidrenih u marinama širom obale navešce vas na zakljucak da je ovo omiljena destinacija trendsetera - Majorka svojom ponudom može zadovoljiti najsofisticiranije ukuse i potrebe.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel BQ Apolo je renoviran 2013, udaljen je od plaže oko 100 m, 150 m od mesta Playa de Can Pastilla, 12 km od grada Palma. Hotel ima na raspolaganju 144 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, snek bar, bazen, TV soba, bilijar i stoni tenis, Wi-Fi internet, rentiranje kola i bicikla, unutrašnji bazen (samo zimi) i masaže.

Sobe:
klima uređaj, Sat TV, telefon, mini frižider, sef i Wi-Fi internet (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon/terasa.

Ishrana:
doručak ili popupansion (doručak i večera) - samoposluživanje, izbro više jela.

https://www.bqhoteles.com/es/Hoteles/Mallorca-Playa-de-Palma/BQ-Apolo-Hotel 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama