Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Grand Sky Tornik se nalazi na Zlatiboru, 1.1 km od centra i jezera. Hotel se sastoji od dva dela Grand i Sky i sobe i apartmani mogu biti raspoređeni u oba dela hotela.

Hotelska ponuda:

recepcija, restoran, bar, vinski bar, poslastičarnica, velnes bar, rotacioni restoran, bazen, bazen za decu, đakuzi, bio sauna, ruska banja, finska sauna, hamam, tapidarijum, lakonijum, relaks soba sa himalajskom solju,ledena fontana, veseli tuševi, masaže, tretmani lica i tela, suva masažna staza,  igraonica, igranica za decu, parking.

Sobe:

klima uređaj, TV, telefon, sef (uz doplatu), mini bar, wi-fi internet, kupatilo, fen, bade mantil i papuče.
Standardne sobe – francuski krevet, većina bez terase. U standardnoj dvokrevetnoj sobi postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja (2 osobe + 1).
Junior apartman poseduje dve fizički odvojene prostorije, u spavaćem delu se nalazi francuski ležaj, dok je u dnevnom boravku sofa na raspremanje.
Classic apartman se sastoji iz jedna veće prostorije sa francuskim ležajem i udobnim ležajem na razvlačenje.
Superior apartmani se nalaze u Grand i SKY delu i poseduju dve prostorije sa jednim ulazom i jednim kupatilom. Apartmani u Grandu poseduju francuski ležaj i trosed na razvlačenje. Apartmani u SKY delu u jednoj prostoriji imaju dva odvojena ležaja, a u drugoj francuski ležaj i nemaju terasu.
Lux apartmani u Grand delu hotela imaju dnevni boravak sa udobnim ležajem na razvlačenje, spavaću sobu sa francuskim ležajem i terasu.
U SKY delu postoje dva tipa Lux apartmana: sa jednom prostorijom sa francuskim ležajem i ležajem na razvlačenje, kao i sa dve prostorije (twin i double bed), dva ulaza i dva kupatila.
Raspremanje pomoćnog ležaja utiče na komoditet sobe.


Ishrana:

polupansion – izbor vise jela.

hoteltornik.rs/rs/grand-hotel-tornik.html

– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama