Hotel Jadran

Bled, Slovenija

Opis destinacije

Slovenija ima samo jedno ostrvo, ali je ono možda privlačnije od mnogih ostrvskih grupa sveta. Ostrvo Bled, u zagrljaju živopisnih planina, ponosno stoji u sredini alpskog jezera. Onima koji širom sveta tragaju za nečim izuzetnim, drugačijim, za lepotom i inspiracijom, mirom ili sportskim izazovima, stoje na raspolaganju brojne mogućnosti: romantična šetališta, vožnja kočijama oko jezera, vožnja tradicionalnim čamcem «pletna→ do idilične crkve na Bledskom ostrvu, poseta grandioznom zamku smeštenom na veličanstvenoj litici koja se uzdiže nad jezerom... Posetioci Bleda biće impresionirani prirodnim lepotama i svežim alpskim rekama... Ovde možete jahati u prirodi ili se penjati na okolne planine, uživati u biciklizmu ili golfu, leteti balonom ili probati paraglajding... Nakon dana, provedenog u prirodi sa raznim aktivnostima, možete se osvežiti u jezeru ili u hotelskim kupalištima ispunjenim termalnom vodom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Opis smeštaja
  • Ccenovnik
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:

650m od centra Bleda u blizini jezera. Centralno lociran za sve koji žele da uživaju u dugim šetnjama oko jezera. Hotel prima kućne ljubimce uz obaveznu najavu.

Hotelska ponuda:

recepcija, lobi, restoran za doručak, besplatan internet, parking  za goste do popune mesta. Gosti hotela ostvaruju popust na wellness centar Živa koji se nalazi u hotelu Golf 4*.

Sobe:

sobe imaju kupatilo, fen, telefon, TV, kablovski program,  bežični interenet, mini bar. Sobe koje gledaju na jezero imaju mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja za dete. Većina soba ima balkon.

Ishrana:

polupansion - doručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela).

Napomena: večera se služi u susednom restoranu Panorama ili u hotelu Park 4*. Gosti prilikom prijave u hotel dobiju informaciju gde obeduju.

– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama