Hotel Loreley

Iskija, Kapri

Opis destinacije

Neobičnim vulkanskim pejzažima, prorodnim termalnim izvorima i prelepim plažama, Iskija predstavlja pravi biser u Tirenskom moru. Ovo zavodljivo italijansko ostrvo u Napuljskom zalivu poznato je još od davnina po čudotvornim efektima vulkanskog blata i minerala. Iskija ima dugu tradiciju, bogato istorijsko nasleđe,specifične štimunge i autentičnu lepotu. Prošarana je mnogobrojnim uvalama, zalivima i prelepim peščanim plažama na kojima se u letnjem periodu mogu videti turisti iz svih delova sveta

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Cenu za ovaj aranžman možete dobiti na upit.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO
– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO
– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).
Lokacija
Ovaj šarmantni hotel se nalazi u selu Sant’Angelo u živopisnom zalivu Maronti na samo nekoliko minuta hoda od centra I plaže.

Hotelski sadržaji
Recepcija, bazen sa termalnom vodom (36 °), sunčana terasa, restoran, bar…Restoran ima panoramsku terasu sa prelepim pogledom na more. U ponudi restorana su lokalni i internacionalni specijaliteti. Bežični internet u javnim prostorima je besplatan. Usluga prevoza sa parkinga ili plaže (15.00h – 19.00h). Hotel je od termalnog parka „Vrtovi Afrodite i Apolona“ koji ima 12 termalnih bazena (18-42C ) udaljen oko 500 metara od hotela.

Smeštaj
Sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu , SAT TV, telefon,klima uređaj i balkon ili terasu sa pogledom na more.

Usluga
Polupansion

Plaža
Plaža peščano -šljunkovita udaljena oko 500 metara.
Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.

Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke na dan uplate. 

Plaćanje se može vršiti u gotovini, Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana
pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro)

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

OLY

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama