Hotel Marti Beach

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi važi za idealno mesto za kombinaciju odmora i dobrog provoda.Kušadasi važi i za glavnu destinaciju kruzera. U blizini se nalazi ostrvo Pigeon u kome se nalazi utvrđenje - vizantijski dvorac, koji je svojevremeno čuvao grad. Leto u Kušadasiju će vam biti raznovrsno. Nekada trvrđava iz 17. veka sada je hotel. Kušadasi se može pohvaliti modernim vodenim parkovima kao i živahnim noćnim životom. Obavezno posetite lokalne bazare.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:

hotel Marti Beach je smešten na samom početku poznate plaže Ladies Beach, na lokaciji sa koje se pruža pogled na tirkiznu vodu Egejskog mora. Udaljen je od centra grada 4 km, od aerodroma Izmir 74 km, od antičkog grada Efes 16 km. Hotel je renoviran 2019. god, ima ukupno 110 soba raspoređenih na pet spratova sa liftom.

Hotelska ponuda:
glavni restoran sa delom na otvorenoj terasi i pogledom na more, a la carte restoran (uz doplatu), snek bar (uz doplatu), tursko kupatilo, sauna, lift, besplatan Wi-Fi internet.

Plaža:
gostima hotela je na raspolaganju privatna plaža pored pored obale. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, moguće je iznajmiti i peškire za plažu (uz depozit).

U okviru hotela na platformi iznad mora se nalazi Tren Beach Club koji nudi osveženja, a tokom večeri predstavlja centar zabave. Ovim klub-barom upravlja najpopularniji turski brend za zabave TREN. Za goste hotela je besplatan ulaz, dok su hrana i pića uz doplatu.

Sadržaji i usluge uz doplatu:
hrana i pića u a la carte restoranu, snekovi i pića u snek baru, sva pića u glavnom restoranu i iz svih barova, hrana i pića u Tren Beach Club-u, sportovi na vodi, iznajmljivanje vozila, servis za pranje rublja, doktor na poziv, sobna usluga, kasna odjava iz hotela (late check-out, na upit), spa centar, frizer, masaža, kozmetičke usluge.

Sobe:

Standardne sobe su veličine cca 25 m2, za max. 3 osobe, imaju klima uređaj, TV, telefon, mini bar (prazan, na zahtev se puni uz doplatu), sef, set za čaj i kafu, kupatilo, fen, balkon. Porodične sobe su za max. 4 osobe, sastoje se iz dve sobe i imaju iste sadržaje kao standardne sobe.


Ishrana:
noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera), samoposluživanje, izbor više jela. U glavnom restoranu se služi doručak 07:00-10:00h, večera 19:30-21:30h (hotel ima pravo na izmene u satnici). Postoji mogućnost doplate za ručak u a la carte restoranu. Napomena: obavezan je dress code u restoranima.
 
www.martibeachhotel.com

– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama