Hotel Mayor Pelekas Monastery

Pelekas, Krf

Opis destinacije

KRF - (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima... Mnogobrojni spomenici posvećeni srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, muzej i srpski konzulat „Srpska kuća“, smešteni u samom gradu Krfu i ostrvo Vido – groblje srpskih vojnika, nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji letuju na Krfu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Usluga: All Inclusive (sve uključeno - doručak, ručak, večera - na bazi švedskog stola - samoposluženje, domaća alkoholna i bezalkoholna pića).
Lokacija: nalazi se na zapadnoj obali ostrva, na uzvišenju, ispod naselja Pelekas. Udaljen je 150m od čuvene Kontogialos peščane plaže, do koje se spušta stepenicama. Od grada Krfa je udaljen 13km, a od aerodroma 11km.  U neposrednoj blizini hotela sa nalaze kafići i taverne, a mini market postoji u okviru samog hotelskog kompleksa.
Hoteski sadržaj: recepcija, 4 restorana, 3 bara, Wi-Fi (besplatno), mini market, otvoren bazen sa barom, bazen za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži (besplatno), teretana, igralište za decu, parking. Mogućnost prevoza mini busom do sela Pelekas (besplatno).
Sobe: kupatilo sa fenom, SAT TV, mini frižider, Wi-Fi (besplatno), klima (besplatno),sef (besplatno) balkon/terasa.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama