Hotel Minoa Palace

Platanjas, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto po veličini na Mediteranu. Sa svojih hiljadu kilometara raznolike dugačke obale, obiluje lepim uvalama, zalivima, dugim peščanim plažama sa kristalno čistim toplim morem i prelepim plažama, od kojih su mnoge nagrađene plavom zastavicom. Bogato istorijsko nasleđe, minojske civilizacije, ostaci Palate u Knososu, manastiri, čuvena klisura Samaria Gordž, pećina gde je rođen Zevs, Bog bogova, privlače turiste koji vole dinamičan odmor sa kombinacijom kupanja i sunčanja na plažama i organizovanim ili avanturističkim obilascima ostrva Krit kolima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Cenovnik 3
  • Cenovnik 4
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Mesto: Platanias, Hanja, KRIT, Grčka
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Noćenje sa doručkom
Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak –švedski sto – samoposluženje)
Lokacija: nalazi se u mestu Platanjas, 16km od grada Hanje, na oko 150m od duge peščane plaže. Hotel je preko puta ulice, koja se može preći mostom koji omogućava gostima direktan pristup plaži i povezuje objekat sa novom zgradom hotela koja se nalazi na plaži.
Hotelski sadržaj: recepcija, 5 restorana, 3 bara, 4 bazena, 2 dečija bazena, dečije igralište, mini market, teren za tenis i mini fudbal, spa centar, teretana, Wi-Fi (besplatno), parking. Besplatne ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži.
Sobe: klima uređaj (besplatno), SAT TV, telefon, radio, Wi-Fi (besplatno), mini bar, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, fen, balkon/terasa.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama